.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Συνάντηση εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και του ΕΠΑΜ για την ανάγκη οικοδόμησης του μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού αντιμνημονιακού μετώπου

Το Σάββατο 22-08-15 αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, αποτελούμενη από τους Ηλία Παπαδόπουλο, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Γιάννη Δαμουλή, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κυπριώτη, Γιάννη Αθανασιάδη, Όθωνα Κουμαρέλλα και Γιώργο Ιεροδιάκονο, στα γραφεία του ΕΠΑΜ στην Καλλιθέα.
Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα συναγωνιστικό κλίμα, καθώς τους δύο πολιτικούς φορείς συνδέουν ισχυροί πολυετείς δεσμοί που έχουν σφυρηλατηθεί στους δρόμους του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.
Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η ανάγκη άμεσης συσπείρωσης των δημοκρατικών, πατριωτικών και ριζοσπαστικών αντιμνημονιακών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων σε κοινό πολιτικό και αγωνιστικό μέτωπο.
Εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση ότι αυτή η πολιτική συμμαχία θα πρέπει να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί με συνέπεια και ...
αποτελεσματικότητα το περήφανο ΟΧΙ του 61% του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ανατρέποντας τα μνημόνια και τους ολιγάρχες που τα επιβάλλουν και ανοικοδομώντας την ελληνική κοινωνία σε νέες βάσεις δημοκρατίας, λαϊκής κυριαρχίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Και οι δύο φορείς εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε το μέτωπο αυτό να είναι σε θέση να καταθέσει άμεσα συνολική πρόταση διακυβέρνησης, καθώς είναι σαφές ότι η κλεψύδρα για τον ελληνικό λαό έχει σχεδόν αδειάσει.
Εν κατακλείδι, οι εκπρόσωποι του ΕΠΑΜ και του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, εξέφρασαν την κοινή επιθυμία τους να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να συμβάλλουν καθοριστικά στην ταχεία οικοδόμηση του μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου, το οποίο θα είναι σε θέση να υπηρετήσει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα ένα κοινά αποδεκτό στρατηγικό σχέδιο ανατροπής της σημερινής εφιαλτικής πραγματικότητας για τον ελληνικό λαό.

 http://seisaxthia-epam.blogspot.gr