.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η τιμή της λεβεντιάς

Της Κατερίνας Γκαράνη 
Τώρα θέλω να σε δω χωρίς χώρα, χωρίς δημοκρατία, χωρίς δικαιοσύνη και με την ρετσινιά του αντιδημοκράτη αν τολμήσεις να μιλήσεις, τι θα κάνεις, λεβέντη Έλληνα.

Συνέχισε να εγκλωβίζεσαι στην προσωπική σου επιβίωση, στο πόσο θα πάει το μεροκάματο και πώς θα πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ γιατί με αυτή τη λογική κάνεις την μεγαλύτερη χάρη στους κοπρίτες που σε εξουσιάζουν τυπικώς και στα ευρωπαϊκά γερμανογεννήματα που σε εξουσιάζουν ουσιαστικώς.

Αν το θέμα σου είναι για πόσο ακόμα θα στήνεσαι στην ουρά των ΑΤΜ...
και αν θα χάσεις 100 ή 200 ευρώ από την σύνταξη και το μισθό μια χαρά θα τραβήξει το Μνημόνιο 3 στο τέλος του οποίου σε περιμένουν φοβερές εκπλήξεις.

Αν περιμένεις ότι μία Ζωή και ένας Παναγιώτης με τις συνιστώσες του Σύριζα κι άλλων αριστερών θα κάνουν την νέα "ανατροπή" σημαίνει ότι οι εισβολείς σε ξέρουν καλύτερα απ' ό,τι σε ξέρει η μάνα σου. Αν νομίζεις ότι όλα τα κόμματα που γεννήθηκαν μέσα στην 5ετία ή τα υπόλοιπα που η πολιτική της υποτέλειας και της ρεμούλας ήταν οι σταθερές τους πάντα, θα σε σώσουν τότε ό,τι θα σε βρει σου άξιζε. Αν ακόμα ψάχνεις λυτρωτές μέσα από το σύστημα που τροφοδοτεί όλους τους "επαναστάτες" και νοικοκυραίους να βρεις το νέο σου σωτήρα, τότε λεβέντη Έλληνα, η νοημοσύνη σου είναι κάτω του ραδικιού. Πέντε κυβερνήσεις μέσα σε πέντε χρόνια σε έκαναν λεβέντη της επίκυψης. Ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση και θα αλλάξεις στάση. Από την επίκυψη θα σε πάνε με το ένα πόδι στο τάφο.

Επί 5 χρόνια σε πάνε σιγά-σιγά στο σφαγείο αλλά εσύ το νου σου μη και χάσεις το σπίτι, την δουλειά και το καθιερωμένο καφεδάκι σου στην πλατεία των πόλεων και του χωριού που ζεις. Τους αντιμετώπιζες ως μονάδα και αυτοί στα ίσα σε αντιμετωπίζουν ως αριθμό μέσα στην μάζα που την έχουν έτοιμη για την κρεατομηχανή. Συνεχίζεις να είσαι κολλημένος στην ομαδούλα, στο κομματάκι, στην συντεχνία σου και στον συνδικαλισμό σου με την ελπίδα ότι θα έχεις καλυμμένα τα νώτα σου όταν θα βγουν τα νομοθετικά μαχαίρια και δεν θα ξέρεις από που θα σου΄ρθει.

Όσο για τους άλλους που δεν μιλάνε και ανέχονται τα πάντα για 400 ευρώ μισθό το μήνα είναι οι καλύτεροι σκλάβοι που γέννησε η λεβεντογέννα μήτρα της Ελλάδας. Όσο αφήνουν χώρο να καταπατούν τα δικαιώματά τους με αφορμή ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, τόσο το μεροκάματο θα μειώνεται, οι συνθήκες θα γίνονται απάνθρωπες και το μεροκάματο της Βουλγαρίας θα γίνει σύντομα το επόμενο νομοθετημένο μεροκάματο της Ελλάδας. Η απεργία σύντομα θα είναι αντιδημοκρατική ενέργεια και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσεις την τραβεστί δημοκρατία σου όταν τα εργασιακά σου δικαιώματα θα γίνονται ανάμνηση. Το απίστευτο όλων είναι ότι δουλεύεις για 400 ευρώ χωρίς ανάσα και ονειρεύεσαι ότι θα πάρεις το αίμα σου πίσω στις επόμενες εκλογές που θα "μαυρίσεις" αυτόν που σου έταξε ελπίδα ψηφίζοντας τον άλλον που θα σου τάξει πάλι "ελπίδα". Τόσο βλάκας είσαι που το έμαθαν και οι Γερμανοί ρίχνοντας άφθονο χρήμα σε νέες "Ελπίδες και Αξιοπρέπειες". Πρώτα έβαλαν πλάτη να σου πάρουν το σκαλπ και τώρα σου υπόσχονται ότι θα έχεις μαλλί αφάνα αν τους στηρίξεις.

Ό,τι πάθαμε το πάθαμε γιατί μάς βρήκαν τα ξένα και εντόπια σκυλιά απομονωμένους στην κοσμάρα μας. Ο καθένας τον κώλο του και δε πα να καίγεται το σύμπαν. Από το ένα μπαλκόνι πηδούσε ο κατεστραμμένος και στο άλλο μπαλκόνι κυμάτιζε η σημαία του κόμματος! Από το ένα σπίτι φορτωνόταν στο αμάξι το νοικοκυριό λόγω έξωσης και από το γειτονικό φορτωνόταν οι βαλίτσες για διακοπές! Στο ασφαλιστικό ταμείο ο ένας παρακαλούσε για μια υπογραφή για να κάνει εγχείρηση και στο άλλο ουρά για φθηνά εισιτήρια για κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Τέτοια λεβεντιά δεν ξανάδε ο πλανήτης!

Οι "χορτάτοι" απόκτησαν και νέο χόμπι. Λέγεται αλληλεγγύη και δένουν σακουλίτσες με αποφάγια στους κάδους για να φάνε οι "κρίμα", μαζεύουν φάρμακα που τους έχουν μείνει για τους "κρίμα" και το καλύτερο βάζουν μακαρόνια και κονσέρβρες στο καρότσι των σούπερ μάρκετ που έχει ταμπέλα "Εδώ μαζεύουμε τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντες", δηλαδή για τους "κρίμα". Οι "κρίμα" ήταν οι παράπλευρες απώλειες για να μείνουν οι λεβέντες στην Ε.Ε. Γίναμε ήδη δύο φυλές στα 5 χρόνια. Η μία είναι η εξευρωπαϊσμένη και η άλλη η ευρωξεσκισμένη.

Μέχρι και οι συνταξιούχοι στην κοσμάρα τους. Ο κόσμος καίγεται κι αυτοί μιλάνε για τα δικαιώματα τους διότι αυτοί δούλεψαν, πλήρωσαν το Ταμείο και τώρα θέλουν την ησυχία τους κι ας καίγεται το παιδί και το εγγόνι. Λες και ο χάρος δεν θα τους πάρει επειδή αυτοί έχουν σύνταξη από τα 60 και οι μαλάκες επόμενοι, αν θα πάρουν ποτέ, θα είναι τσεκουρεμένη. Γίνεται αγωνιστική αναμέτρηση στις αυλές των σπιτιών μεταξύ ασπρομάλληδων για το ποιος παίρνει μεγαλύτερη σύνταξη και ζηλεύουν όσους έχουν έξτρα κανένα επίδομα τυφλού ή ανάπηρου. Καλύτερα γκαβός και με 200 ευρώ επιπλέον, παρά υγιής και με λιγότερα. Είναι οι γενιές οι πονεμένες της Ελλάδας που μεγάλωσαν λεβέντες!

Πολέμα για τον φόρο ακινήτου μη και χάσεις τα ντουβάρια και μην σε νοιάζει αν ο δρόμος που θα οδηγεί στο ντουβάρι σου θα είναι ιδιωτικός. Τι σε μέλλει εσένα αν η ΔΕΗ πουληθεί αφού τώρα την χρυσοπληρώνεις. Καλύτερα να σου πάρουν τα ποτάμια και τα βουνά να έρθουν βορειοευρωπαίοι να σου παράγουν φθηνή ενέργεια. Με το ίδιο πλευρό κοιμάσαι που κοιμόσουν. Νομίζεις ότι το τιμολόγιο της ενέργειας θα είναι για σένα μικρότερο από αυτό του Γάλλου, επειδή εσύ είσαι λεβέντης και η Ελλάδα είναι η αρχαιότερη χώρα της Ευρώπης! Περί κοινοτικής οδηγίας, κοινών τιμολογίων αγαθών ενέργεια, νερού και ευρωπαϊκού συντάγματος μήπως έχεις ακούσει; Επειδή δε ήθελες να ακούσεις,θα το μάθεις στην καθημερινότητά σου. 

Κοίτα την δουλίτσα σου όπως την κοιτούσες μέχρι σήμερα, το σπιτάκι σου, τα πανηγύρια σου, τα παιδάκια σου, την ησυχία σου και όταν θα μπει κόφτης στον μετρητή ύδρευσης του σπιτιού σου ρίξε μια ματιά  προς την Αγκόλα να μαθαίνεις πώς να πλένεσαι και να μαγειρεύεις με ένα τενεκέ νερό. Όχι μαζεμένο από το ποτάμι γιατί κι αυτό η ελπίδα σου, Τσίπρας, το χάρισε στον Σόιμπλε, αλλά από την βροχή αν στο επιτρέψει η Σουέζ και όποια άλλη εταιρεία κάνει ντου να σε αναπτύξει, λεβέντη της Ευρώπης.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι  ότι κανείς από όλους τους σωτήρες σου δεν σου είπε ότι δεν είσαι Ευρωπαίος, αλλά σου λέει συνεχώς ότι είσαι Ευρωπαίος υπανάπτυκτος.  Σε κάθε εξαγγελία που φέρει το όνομα μνημόνιο η λέξη ανάπτυξη φιγουράρει λες και έχουν μπει οι Ευρωπαίοι στον Αμαζόνιο και έχουν βρει τους ντόπιους να κοιμούνται πάνω στα δέντρα. Νομίζεις ότι το σπίτι των 300 τ.μ, η δουλίτσα σου  και το αμάξι των 2,000 κ.β σε κάνει κάτι παραπάνω από φυλή του Αμαζονίου; Εκεί τουλάχιστον βρίσκεις λεβέντες που σκοτώνουν το ανακόντα με φυσοκάλαμο ενώ εδώ το μόνο που μπορείς να δεις είναι το φυσοκάλαμο να γίνεται καλαμάκι για το φρεντουτσίνο του ιθαγενή λεβέντη (στον δρόμο που τράβηξε ο πολλά βαρύς αριστερός Φλαμπουράρης).

Είσαι τόσο λεβέντης που δίνεις ήδη στον Λεβέντη 5% να μπει στη Βουλή! Λεβέντης όνομα και πράμα. Αυτός κι αν είχε κάνει το φραπέ μασκότ του κόμματός του. 

Σύντομα θα δούμε πόσους λεβέντες έκρυβε αυτή η χώρα. Θα δούμε τι μέγεθος γροθιάς έχουν και τι ζημιά μπορούν να κάνουν στα μούτρα λεβεντομαλάκηδων ευρώπληκτων και κοπριτών της εξουσίας.

Σύντομα θα δούμε ποιοι θα είναι οι λεβέντες που θα σηκώσουν τον διπλανό από μία μάχη ενάντια στην δημοκρατία της αποικίας που σου φόρεσαν σαν χειροπέδες οι αιρετοί σου σωτήρες. 

Σύντομα θα δούμε αν η λεβεντιά είναι εξαρτημένη από το βαρύ πορτοφόλι ή από τα βαρίδια που έκρυβε ο αφανής, υπανάπτυκτος Ευρωπαίος, στα λερωμένα από γράσα, αίμα, χώμα και ασβέστη παντελόνια του.

www.stontoixo.coma
 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου