.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Το Μνημόνιο του Δεκαπενταύγουστου

του Pitsirikos
Στη Βουλή βρίσκεται το νομοσχέδιο με τα μνημονιακά μέτρα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να τα περάσει τώρα που οι Έλληνες παίζουν με τα κουβαδάκια τους στις παραλίες και ζαχαρώνουν καλλίπυγες κορασίδες, οι οποίες, αν ψηφιστεί το Μνημόνιο, θα ξεκινήσουν τις βίζιτες για ένα κομμάτι ψωμί.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει την Βουλή όποτε θέλει, αν και είναι αυτός που κατηγορούσε με λύσσα τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά πως δεν τηρούν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
Ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε πως είναι κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας αλλά άλλαξε τη σειρά των λέξεων του Συντάγματος, οπότε άλλαξε και το νόημα.
Μετά την ψήφιση των μνημονιακών μέτρων, ο Αλέξης Τσίπρας και τα λαμόγια που έχει μαζέψει γύρω του σκοπεύουν να προκηρύξουν εκλογές, με στόχο να διατηρηθούν στην εξουσία, η οποία είναι γλυκιά η καριόλα.
Ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως, αν οι εκλογές γίνουν τον επόμενο μήνα, θα αιφνιδιάσει και ...
θα μπορέσει να μείνει στην κυβέρνηση, αφού οι Έλληνες δεν θα έχουν αντιληφθεί ακόμα πως με τα νέα μνημονιακά μέτρα θα δουν του κώλου τους την τρύπα.
Βέβαια, υπάρχει ένα 62% Όχι στο δημοψήφισμα, οπότε δεν αποκλείεται στις εκλογές να γίνει του μουνιού το πανηγύρι.
Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει πως Σαμαράς, Βενιζέλος και Παπανδρέου κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι -και έχει την εντύπωση πως αυτό θα ισχύσει και για τον ίδιο- αλλά κάποιος θα πρέπει να του πει πως στην Ιστορία υπάρχει πάντα και ο μαλάκας που μένει με τον μουτζούρη στα χέρια.
Κατά τα άλλα, οι Έλληνες επιδεικνύουν σπάνια σοφία και κάνουν υπομονετικά τα μπάνια τους -ξέροντας πως αυτοί θα έχουν την τελευταία λέξη-, ενώ στις παραλίες πέφτουν βροχή τα στοιχήματα για το αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα τρολάρει και σήμερα τη συνεδρίαση της Βουλής, φορώντας παρεό με αστακοσαγιονάρες.
(Προσέξτε πόσο συχνά κοιτάει ψηλά ο Αλέξης Τσίπρας. Κάτι ψάχνει στον ουρανό. Το ελικόπτερο, Αλέξη;)
 seisaxthia-epam.blogspot.gr