.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τα γεγονότα στην Κω δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης

Ανακοίνωση
Κι ενώ η κυβέρνηση έκλεισε άρον άρον συμφωνία με τους δανειστές και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, φέρνοντας το επαχθέστερο μνημόνιο όλων καθώς και νέο ληστρικό κι επονείδιστο δημόσιο δανεισμό, η  κατάσταση με το μεταναστευτικό στη χώρα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Με τα τελευταία γεγονότα στην Κω αλλά και τη σωρεία περιστατικών γενικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η κυβέρνηση δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αφήνοντας να δημιουργούνται επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα σημεία υποδοχής και γενικά στη χώρα.
Σε μια χώρα που ζεί σε καθεστώς κατοχής, με το κράτος ανίκανο και απρόθυμο να προστατέψει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού της να φτωχοποιείται και την δημόσια περιουσία να εκποιείται, η κυβέρνηση το μόνο που ενδιαφέρεται, είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα των δανειστών. Των ίδιων που είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τις χιλιάδες των ανθρώπων που μεταναστεύουν. Των ίδιων που επέβαλλαν στην χώρα την οικονομική κατοχή. 
Αφήνοντας σε πλήρη ασυδοσία τα κυκλώματα των δουλεμπόρων να αποκομίζουν τεράστια κέρδη...
σε συνεργασία και με εγχώρια κυκλώματα, η κυβέρνηση ούτε καν σκέπτεται το ενδεχόμενο να  προσβάλλει την παλιά συνθήκη της Σέγκεν που ενσωματώθηκε  στην συνθήκη της Λισσαβώνας και τις συμφωνίες του Δουβλίνου προκειμένου να απελευθερωθούν οι άνθρωποι και να φύγουν για όπου  οι ίδιοι επιθυμούν.
Από τις 19 Ιουνίου, το ΕΠΑΜ εξέδωσε ψήφισμα του 4ου Συνεδρίου του για το πρόβλημα του μεταναστευτικού, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων «την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ για εγκληματική αδιαφορία και ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τόσο των δύστυχων μεταναστών, όσο και των Ελλήνων πολιτών, με αντίκρισμα την επιδότηση της Ε.Ε.».   Κι αυτό καταδεικνύεται με το συνεχιζόμενο δράμα που εκτυλίσσεται στην Κω, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αποσταθεροποίησης στην περιοχή.
Το ΕΠΑΜ προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελλοχεύουν με αυτή την υπερσυσώρρευση στρατιών εξαθλιωμένων για την ίδια την ασφάλεια της χώρας και απαιτεί:
Εδώ και τώρα καταγγελία της συνθήκης της Σέγκεν και των συμφωνιών του Δουβλίνου με παράλληλο χτύπημα των δουλεμπορικών κυκλωμάτων μέσα και παρά το κράτος και ταυτόχρονα εφοδιασμό των κατατρεγμένων αυτών ανθρώπων μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τα κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα για την αποχώρησή τους από την χώρα μας πρός τις χωρες που δημιούργησαν τις πολεμικές καταστάσεις, ή όπου αλλού επιθυμούν.
Ολόκληρο το ψήφισμα του 4ου Συνεδριου για το μεταναστευτικό εδώ:
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
11/8/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου