.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο κύβος ερρίφθη, ήλθε η ώρα


του Όθωνα Κουμαρέλλα

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύοντας πόσο… αριστερός είναι, παραιτού-μενος έριξε τη χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση που υπήρξε μέχρι τώρα. Τη δική του κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα αυτή η κυβέρνηση είχε την τύχη όλων των προηγουμένων. Δεν ήταν δυνατό να σταθεί για πολύ. Όπως ορθά είχαμε εκτιμήσει τότε, ότι το δημοψήφισμα δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα άλμα στο κενό του Τσίπρα για να αποφύγει τις ευθύνες της υπογραφής του τρίτου μνημονίου και ο λαός δεν του έκανε το χατήρι να ψηφίσει ναι παρά την τρομοκρατία, έτσι και τώρα. Ο Τσίπρας βλέποντας ότι το μόνο που θα μπορούσε να προσδοκά ήταν να σαπίζει σταδιακά και να βρεθεί πολύ γρήγορα στο σκουπιδότοπο της ιστορίας, αποτολμά καινούργιο άλμα στο κενό, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα του βγεί.

Έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και θέλοντας να αιφνιδιάσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους σπεύδει να προκαλέσει εκλογές, πιστεύοντας ότι με το λαό να μην έχει ακόμα....
συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς τον περιμένει με το 3ο μνημόνιο που μόλις υπογράφτηκε, θα δώσει αέρα στα πανιά στον ίδιο τον Τσίπρα να μας «κατσικωθεί» για μια ολόκληρη τετραετία.

Πλανάται πλάνην οικτράν!

Ο ελληνικός λαός μπορεί να έχει σαστίσει με τις ακροβασίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μπορεί να απογοητεύεται από την προδοσία, μπορεί ακόμα να μην διακρίνει καθαρά την εναλλακτική, αλλά χαζός δεν είναι. Όποιος κυκλοφορεί στον κόσμο βλέπει. Η οργή ξεχειλίζει κι αν ο Τσίπρας χρειάστηκε μόνο δύο ώρες για να μετατρέψει το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ένα επαίσχυντο ΝΑΙ στη συνέχιση της καταστροφής μέσω των μνημονίων, αρκούν μόνο ελάχιστα λεπτά πίσω από το παραβάν για να αποδείξει ο κάθε πολίτης ότι δεν τρώει κουτόχορτο. Ότι δεν ανέχεται την απατεωνιά, ούτε τους απατεώνες που του υφάρπαξαν την ελπίδα.
Διότι τώρα αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος ότι ελπίδα είναι ο ίδιος! Και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί!

Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη και πάμε σε εκλογές. Τώρα είναι η στιγμή για όλους. Και η ευκαιρία για όλους εμάς που δεν υποστείλαμε ούτε για μια στιγμή τη σημαία του αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Δικαιοσύνη και Προκοπή για ‘μας και τα παιδιά μας.

Πάμε να μετρηθούμε. Όλοι!!!

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου