.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Είσαι θλιβερός, ρε φίλε!


 

του Γιώργου Αλεξάτου
Είσαι θλιβερός, ρε φίλε!
Κάθεσαι και μετράς και βρίσκεις ότι τότε με τις δραχμές και με τον ίδιο μισθό που παίρνει ένας εργαζόμενος τώρα, αγόραζες τα τετραπλάσια.
Είσαι ένας κακόμοιρος, που κοιτάει μόνο το συμφεροντάκι του.
Ρε συ, κάνε και μια υπέρβαση! Σκέψου λίγο το πόσοι άνθρωποι που ξέρουν και έχουν εμπεριστατωμένη άποψη, πάλεψαν και παλεύουν γι' αυτό το ευρώ που εσύ απαξιώνεις, σκεφτόμενος μόνο το τομάρι σου.
Τόλμα λίγο να προσεγγίσεις το επίπεδο ενός Σημίτη, ενός Τσουκάτου, ενός Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός Άδωνι, μιας Μπακογιάννη, ενός Πάγκαλου, μιας Διαμαντοπούλου, ενός Σταύρου Θεοδωράκη, ενός Τσίπρα!
Άσχετοι είναι όλοι αυτοί και ο μόνος σωστός εσύ;

από το "Βαθύ Κόκκινο" μέσω  ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ

 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/