.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Την τελευταία ημέρα του 2016 δημοσιεύτηκε μια έρευνα της εταιρίας Κάπα Research για «Το Βήμα». Προσέξτε κάποια ερωτήματα και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους:
1) «Είναι καλύτερο να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ενωση;», ΝΑΙ 26%, ΟΧΙ 72%.
2) «Είναι καλύτερο να διαλυθεί η Ευρωζώνη;» ΝΑΙ 47%, ΟΧΙ 49,5%.
3) «Καλύτερα με δραχμή ή με ευρώ;» ΔΡΑΧΜΗ 42%, ΕΥΡΩ 45,5%.
Από τα αποτελέσματα αυτά γίνεται σαφές ότι ενώ ο λαός είναι μοιρασμένος πλέον στο θέμα του νομίσματος, δηλαδή ενώ είναι μοιρασμένος στο θέμα της Ευρωζώνης, εντούτοις θέλει ακόμα την ΕΕ.
Ένα άλλο επίσης ενδιαφέρον εύρημα, από αυτή την έρευνα, είναι ότι ενώ καθίστανται αφερέγγυοι οι μέχρι τώρα κύριοι εκφραστές του ευρωσκεπτικισμού, εντούτοις ακόμα δεν είναι εμφανές ποιες δυνάμεις θα τους διαδεχθούν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τελευταίο θα πρέπει να βάλει σε μεγάλη σκέψη όλους τους εκτός συστήματος Έλληνες ευρωσκεπτικιστές, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν συγχρονισμένο βηματισμό συγκρότησης μιας εναλλακτικής πρότασης σε σχέση με τους μέχρι τώρα «καμένους» πολιτικά εκφραστές του ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου