.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Απλοί πολίτες εναντίον της πρόστυχης Ε.Ε. & του € στο Kontra


Εξαιρετική η εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Η, δια επιχειρημάτων, συντεταγμένη, κόσμια και σοβαρή έκφραση, πάντα κερδίζει. Αποτελεί μάθημα στους κατ´ ευφημισμόν μαχητές, επαναστάτες των αμπέχωνων και του φέισμπουκ.


Έλεος πια με το νόμισμα-φάντασμα, με τους ληστοσυμμορίτες της Ε.Ε. και με τους, υποτιθέμενους, μονόδρομούς τους. 

Η απλή κοινωνία, ο επονομαζόμενος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, έχει επίπεδο, άποψη, μεστό πολιτικό λόγο, καθώς και προτάσεις για απεγκλωβισμό της Ελλάδας από την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει και ένταξή της σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης και όχι εικονικής, κατά τους συνεχείς θρασύτατους ισχυρισμούς του εθελόδουλου καθεστωτικού προσωπικού.

Απλοί πολίτες, αυθεντικοί εκπρόσωποι της σφαδάζουσας Ελληνικής κοινωνίας, στην εκπομπή Kontra24, στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, καταθέτουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην δικτατορία της Ε.Ε. και την εξαθλίωση που έχει επιβάλει το ευρώ συνολικά σε όλους τους λαούς της ευρωζώνης, ενώ μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών, απαιτούν εδώ και τώρα την έναρξη ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου με την συμμετοχή και της αντίθετης άποψης, με αιχμή του δόρατος το δίπτυχο, έξοδο από Ε.Ε. και ευρωζώνη.

 ΠΗΓΗ:gataros


http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/