.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση στο Ναύπλιο, επιβεβαιώνει τη νέα κατοχή


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Στο Ναύπλιο, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η έκτη κατά σειρά συνέλευση της Ελληνο – Γερμανικής Συνέλευσης, με κορυφή στην ατζέντα της την προσφυγική κρίση. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV), είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζεται. Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προϊόν της διεθνούς σύμβασης μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, όταν τον Μάρτιο του 2010 (προ μνημονίων), υπογράφτηκε από την καγκελάριο Μέρκελ και τον τότε ελληνόφωνο πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, η γνωστή σε όλους μας Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση.
Η σύμβαση αυτή, που ποτέ δεν ψηφίστηκε, αλλά ούτε καν πέρασε από την ελληνική Βουλή, ήταν η εκ προτέρων κατοχύρωση της εκχώρησης της Ελλάδας στην ίδια την Γερμανία, μπροστά στην επερχόμενη υπαγωγή της χώρας στις Δανειακές Συμβάσεις και τα μνημόνια, που ανήγγειλε 2 μήνες μετά από το Καστελόριζο ο σύγχρονος ολετήρας της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου.
Η Γερμανία, με την υπογραφή της σύμβασης για την Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση, φρόντισε να της ανήκει το οικόπεδο Ελλάδα και έτσι να έχει τον πρώτο λόγο στον έλεγχο και διαχείριση της εκποίησής της, αλώνοντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Επιτετραμμένος γκαουλάιτερ ανέλαβε ο υφυπουργός οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης της Γερμανίας Γιόακιμ Φούχτελ. Τομείς που επικεντρώνουν την εκποίηση οι Γερμανοί, με την αμέριστη βέβαια συνεργασία και υποτέλεια των σύγχρονων δοσίλογων κυβερνώντων, περιφερειαρχών και δημάρχων που συμμετέχουν στο έγκλημα αυτό κατά της πατρίδας, είναι, η ενέργεια, κάθε είδους υποδομές, η έρευνα αλλά και η υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές, τα απορρίμματα, πολιτιστικοί θησαυροί και άλλα. Επίσης προσβλέπουν και στην αποδόμηση των αγώνων του ελληνικού λαού, ειδικά αυτούς της πρώτης κατοχής, διοργανώνοντας κάθε λογής ημερίδες ελληνογερμανικής (λυκο)φιλίας. έτσι προσδοκούν να αποδυναμώσουν και να σβήσουν την ιστορική μνήμη μας, επικεντρώνοντας ειδικά στη νέα γενιά.
Το ΕΠΑΜ πρώτο από όλους, ανέδειξε την συμπαιγνία αυτή στον ελληνικό λαό, αποκαλύπτοντας με λεπτομέρειες τον ρόλο της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης. Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε στην πράξη, την συνέπεια λόγων και έργων της μαραθώνιας αντίστασης στην νέα κατοχή.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους πολίτες, σε κινητοποίηση στο Ναύπλιο στις 3 Νοεμβρίου, απέναντι στην κατοχική μάζωξη της εκποίησης και της λεηλασίας της πατρίδας μας. Να απαντήσουμε δυναμικά, μαζί με τους πολίτες του Ναυπλίου, ότι αυτή την χώρα δεν πρόκειται να την παραδώσουν σε κανένα, όσο εμείς αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους αγώνες και το αίμα των πατεράδων και παππούδων μας. Ότι ο Φούχτελ κι η παρέα του, ελληνική και ξένη, είναι ανεπιθύμητοι σε αυτόν τον τόπο.
Αθήνα 31 Οκτωβρίου 2016
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.Η Ελληνογερμανική Συνέλευση στο Ναύπλιο, επιβεβαιώνει τη νέα κατοχή