.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ζωή Γεωργαντά:Μαγείρεμα στατιστικών,το χρονικό μιας παρατεταμένης προδοσίας,στους 90,1 fm

Ζωή Γεωργαντά πρ.μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ' Πέτρος Ιωάννου στον Σπορnews 90,1fm της Λάρισας στους ''ακροβάτες του ονείρου'' 13/11/16.Κάθε μέρα (7χ7) μαζί στις 10.00 - 11.17 π.μ.Για το διαδύκτιο sportnews901.gr
Καρέ-καρέ το μαγείρεμα των στατιστικών κ η προδοσία.
Καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.Μέλος της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με έγκριση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων μετά από εισήγηση του υπουργού Οικονομικών.
Γεννημένη στην Αθήνα, με πτυχίο Οικονομικών από το ΟικονομικόΠανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό τίτλο Μ.Α. και διδακτορικό Ph.D. στην Οικονομική Στατιστική και Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Leeds ΗΒ.
Διετέλεσε Επιστημονική Ερευνήτρια ΚΕΠΕ, Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ, Ερευνήτρια του διεθνούς κύρους Κέντρου Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ (NBER), Επιστημονική Σύμβουλος στον ΣΒΒΕ (Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας), στον ΟΟΣΑ, στο τ. Υπουργείο Ανάπτυξης, και...
άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η Cambridge Econometrics και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πολύ προσφάτως ΕπισκέπτριαΚαθηγήτρια του Πανεπιστημίου Cambridge του ΗΒ.
Έχει δημοσιεύσει επτά βιβλία και τρεις πραγματείες, περισσότερα από 50 επιστημονικά άρθρα, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει περισσότερες από 100 αναφορές στο έργο της.
Έγγαμη 20 χρόνια με τον αείμνηστο Εμπειρογνώμονα της UNIDO, τον φιλέλληνα Ριχάρδο Στέφανο Λίσσακ, ο οποίος διετέλεσε επί μακρόν ένας από τους πιο κοντινούς και διεισδυτικούς συμβούλους του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Θυμάμαι με αγάπη την συνεργασία που είχα με τον σύζυγό μου για να δεί η Ελλάδα καλλίτερες μέρες. 
Τώρα έγγαμη με τον σπουδαίο ιερέα της Αγγλικανικής Εκκλησίας, David Warner Hewitt, με τον οποίο διεκπεραίωσα σημαντική μελέτη για τις δεξιότητες μάθησης των Ελλήνων φοιτητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου