.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Μαζική διαδήλωση κατά του Φούχτελ και των γερμανοτσολιάδων στο Ναύπλιο που κανένα κανάλι δεν τόλμησε να δείξει!








Μοναδικές στιγμές έζησε χθές το Ναύπλιο όπου πραγματοποιήθηκε μια δυναμική με πάθος και μαζική διαδήλωση ενάντια στην ''6η Ελληνογερμανική Συνέλευση'' και την επίσκεψη του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.



Πολίτες από μια σειρά πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής, στο Ναύπλιο και με συνθήματα όπως: «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία έξω o Φούχτελ απ την Ακροναυπλία», « Ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία», «Φούχτελ θυμήσου το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Αρης και το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ», «Ανεξαρτησία, Ανεξαρτησία, έχε γεια Δημοκρατία», «Με Μέτωπο λαέ, σήκω και πολέμα ΕΕ και ΔΝΤ σου πίνουνε το αίμα», «Πουλάτε τα νησιά, πουλάτε τα λιμάνια, πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε τσογλάνια», «Τούτος ο λαός θα γράψει ιστορία, τον Φούχτελ θα διώξει κι όλη την συμμορία», εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης μαζί με στελέχη του κινήματος, μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και απλός κόσμος που βρέθηκε στο ιστορικό κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων για να διαμαρτυρηθεί.




Όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) αντιτίθενται στο «Σύμφωνο της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» γιατί θεωρούν πως αυτό στοχεύει:




1. Στο να ελέγξει η Γερμανική κυβέρνηση μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (ενέργεια, υποδομές, πολιτιστικοί θησαυροί, διαχείριση απορριμμάτων κλπ). Είναι χαρακτηριστική η προκλητική ενέργεια του κ. Φούχτελ να αποστείλει απ’ το Σεπτέμβρη του 2014, οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο εκ μέρους της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» σε Δήμους και Περιφέρειες, ζητώντας να μάθει την ακριβή σύνθεση του πληθυσμού και τα περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ.




2. Στο να αποδυναμωθεί η ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού και να εξουδετερωθεί τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

  
           

http://anemosanatropis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου