.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Τέθηκαν οι βάσεις για μια στενή συνεργασία μεταξύ του Ε.ΠΑ.Μ. και της Ύπατης Αρμοστείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.

Συναντήσεις και σειρά επαφών με κορυφαίους αξιωματούχους της Ύπατης Αρμοστείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. στην Γενεύη, είχε ο επικεφαλής των Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΠΑ.Μ., πρέσβης ε.τ., Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος.

Στην διάρκεια των συναντήσεων, το στέλεχος του Ε.ΠΑ.Μ. αναφέρθηκε στη συνεχή και ανησυχητική αύξηση παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητος αλλά και στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού - προσφυγικού. Ειδική αναφορά έγινε κατά την ανταλλαγή απόψεων των δύο πλευρών, στον τρόπο αντιμετώπισης των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το ΔΝΤ, οι οποίες είναι ασυμβίβαστες με την ιδιότητα του σαν εξειδικευμένου οργανισμού του ΟΗΕ. Ο κ. Χρυσανθόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον γόνιμο διάλογο που είχε με την αντιπροσωπεία του Οργανισμού και δήλωσε ότι “τέθηκαν οι βάσεις για μια στενή συνεργασία μεταξύ του Ε.ΠΑ.Μ. και της Ύπατης Αρμοστείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε., η οποία είναι πολλαπλώς χρήσιμη για την επίλυση του σοβαρού προσφυγικού προβλήματος”.

Το Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζει τον κύκλο επαφών, ενημέρωσης και κοινοποίησης στους διεθνείς Οργανισμούς, των πραγματικών δεδομένων της πολύπλευρης ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα, απόρροια των επαίσχυντων πολιτικών των μνημονίων.

Aθήνα, 25 Νοεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ