.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Απόσπασμα από την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στις 06/07/2010. Δεν είναι προφήτης,δεν είναι συνομωσιολόγος,ούτε καταστροφολόγος, είναι οικονομολόγος.Απόσπασμα από την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στις 06/07/2010.
Δεν είναι προφήτης,δεν είναι συνομωσιολόγος,ούτε καταστροφολόγος, είναι οικονομολόγος.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει απορρέουν από τους όρους, τις δεσμεύσεις και με απλά μαθηματικά.
Κλείνουν 6 χρόνια μνημονίων, μεσοπρόθεσμων,προαπαιτούμενων και η χώρα μας έχει παραδοθεί στα δόντια της επικυρίαρχης Ε.Ε.για χρέη ΤΡΑΠΕΖΩΝ, η οποία ροκάνισε ασφαλιστικά ταμεία, αποταμιεύσεις, δημόσιο Εθνικό πλούτο, οδήγησε στην αυτοκτονία 10.500 συμπολίτες μας. αφάνησε μια μικρή πόλη 80.000 κατοίκων που δεν είχαν πρόσβαση στην ΥΓΕΙΑ, 400.000 δικά μας παιδιά κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Δείτε το βίντεο, για να μην τρέφετε αυταπάτες ζωής, αξιοπρέπειας ανάπτυξης, ελπίδας.
No money No debt (6/7) Ομιλία Δ.Καζάκης from ThePressProject on Vimeo.