.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Δημ.Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) στην Κυπαρισσία, το Σάββατο 5 Νοε 2016

Η Ελληνική κοινωνία πλέον, αποτελείται από έναν Λαό ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι εξαντλημένος και εξαθλιωμένος από την ανελέητη συντεταγμένη επίθεση, έξι συναπτά έτη τώρα... ελληνόφωνων κυβερνήσεων.

Αυτές τις αποτελούσαν στο σύνολό τους, όπως και την νυν της... πρωτοδεύτερης φοράς αριστερά, πολιτικά στελέχη που συνετέλεσαν στην εφαρμογή των καταστροφικών μνημονίων, υπακούοντας σε εντολές αδίστακτων διεθνών κέντρων συμφερόντων, τα οποία έβαλαν ως στόχο την υπαγωγή στην κατοχή τους, χωρίς στρατιωτικά αλλά με οικονομικά μέσα, του ιδιαίτερα προνομιούχου οικοπέδου προς ολική μελλοντική εκμετάλλευση, με την βαριά κληρονομιά του ονόματος... Ελλάδα.

Τον σκοπό τους αυτόν, σχεδόν τον έχουν επιτύχει.

Έως εδώ...

Καιρός να το πάρουμε πίσω !!!

Ανοιχτή ομιλία – συζήτηση διοργάνωσε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κυπαρισσίας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 με θέμα :

«Κόκκινα Δάνεια...
Οικονομική Κρίση...
Εθνικό Νόμισμα...

Η επόμενη μέρα»



Ομιλητές

► Δημήτρης Καζάκης
οικονομολόγος
Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

► Ευαγγελία Χαραλάμπους
νομικός
μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης (Ε.Ν.Α.) του Ε.ΠΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου