.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο Δ. Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) στην Κόρινθο, στις 2 Νοεμβρίου 2016.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016 στον καφενέ «Αλλότροπον» στην Κόρινθο, για να ακούσει τις προτάσεις του Γενικού Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη.

Με συχνές αναφορές στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Καζάκης ανέδειξε τις σχέσεις εξάρτησης ανάμεσα στις μνημονιακές πολιτικές και την κυρίαρχη φυσιογνωμία και πολιτική της ΕΕ και ανέλυσε τη δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση.

«Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που θέτει στο επίκεντρο του προβληματισμού τις γενεσιουργές αιτίες της σημερινής γενοκτονίας στην Ελλάδα: τη μετατροπή της χώρας σε δουλοπαροικία χρέους μέσω του ευρώ και την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μέσω της συμμετοχής της στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

Προσκομίζουμε τη δική μας πρόταση για έξοδο από τους μηχανισμούς υποδούλωσης, πιστεύουμε στη λογοδοσία και εγγυόμαστε με τις προσωπικές μας περιουσίες αν δεν κάνουμε μέσα σε 3 μήνες όσα δεσμευόμαστε. Οι πολίτες αυτής της χώρας θα απαλλαγούν οριστικά από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και θα γίνουν κύριοι του τόπου τους και της ζωής τους ψηφίζοντας την πρόταση του ΕΠΑΜ», είπε μεταξύ άλλων, σε μια συζήτηση που κράτησε περισσότερο από 3 ώρες.


Το ηχητικό αρχείο έχει υποστεί επεξεργασία με σκοπό την, όσο το δυνατόν, καλύτερη απόδοσή του.

πηγή βίντεο https://greekradiowebchannel.blogspot...
πηγή κειμένου http://www.loutrakiblog.gr/
επεξεργασία ηχητικού Billy Artist


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου