.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Άθλια ευθεία απειλή και εκβιασμός του Τούρκου Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Κουρτουλμούς προς την Ε.Ε.: Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με τους πρόσφυγες


 AB'ye göçmen resti: Nasıl baş ediyorsanız edin!
Ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς μιλώντας σε δημοσιογράφους, σε εκδήλωση στο Ικόνιο, που οργάνωσε το ΑΚΡ, εκτόξευσε ευθείες απειλές εναντίον της Ευρώπης, για το θέμα των προσφύγων.
Αφού πρώτα αναφέρθηκε στο θέμα της Ιεράπολης/Μένπετζ και την επιμονή της Τουρκίας να εδιωχθούν από εκεί οι Κούρδοι του PYD και του YPG και στην πίεση που άσκησε η Τουρκία στις ΗΠΑ για το θέμα, στάθηκε στο ζήτημα της Ε.Ε.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, κατηγόρησε την Ε.Ε. ότι προτιμά να συνδιαλέγεται με στελέχη του Γκιουλέν και του ΡΚΚ και όχι με την Τουρκία.
Αναφερόμενος στο αίτημα της Τουρκίας για ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων πολιτών στην Ε.Ε., απείλησε ευθέως την Ευρώπη, λέγοντας επί λέξει:
"Αν εσείς δεν μας δίνεται το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης, όπως προβλέπεται από την συμφωνία,  τότε και η Τουρκία δεν θα απορροφήσει μόνη της το πρόβλημα των προσφύγων. Τότε, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με αυτό το πρόβλημα".

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/