.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ο πρέσβης Λ.Χρυσανθόπουλος (Ε.ΠΑ.Μ.) στον Παραπολιτικα FM στις 2 Νοε 2016

Ο πρέσβης επί τιμή και υπεύθυνος θεμάτων Διπλωματίας και Εξωτερικής Πολιτικής του Ε.ΠΑ.Μ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος στον Παραπολιτικά 90.1 FM και την εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη «Νύχτα-Μέρα», αναλύει ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσφατη Ελληνογερμανική Συνέλευση στο Ναύπλιο και τους πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016.

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV), είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζει.

Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προϊόν μιας διεθνούς σύμβασης μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, η οποία υπογράφηκε μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας τον Μάρτιο του 2010 κατά την επίσκεψη του τότε δοσίλογου πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στο Βερολίνο.

Η σύμβαση έδωσε το δικαίωμα στην κυβέρνηση του Βερολίνου να διορίσει τον δικό της ειδικό αρμοστή (επί ναζιστικής κατοχής ονομαζόταν γκαουλάιτερ, ενώ σήμερα υφυπουργός επί ελληνικών θεμάτων) με σκοπό την «αξιοποίηση» προς όφελος των χρεωκοπημένων Δήμων και μεγάλων εταιρειών της Γερμανίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των υποδομών, της ενέργειας, κοκ. Με την επιβολή του πρώτου μνημονίου 2 μήνες αργότερα, έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα ο κ. Φούχτελ με αποστολή την προώθηση της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης.

Η σύμβαση αυτή με τη Γερμανία δεν ήλθε ποτέ για έγκριση στη Βουλή. Κανένα από τα κόμματα που κυβέρνησαν έως σήμερα δεν τόλμησε να φέρει τη σύμβαση αυτή για έγκριση. Το μόνο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια είναι όταν ο εκάστοτε δοσίλογος πρωθυπουργός των μνημονίων επισκέπτεται το Βερολίνο, ανανεώνει με την υπογραφή του και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ρόλο και τη δράση του κ. Φούχτελ.

Αυτή η Συνέλευση έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αφενός, ο κ. Φούχτελ βιάζεται να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες του Δουβλίνου 3 προκειμένου η Γερμανία να αρχίσει να αποστέλλει στην Ελλάδα από τα τέλη του 2016 και τις αρχές του 2017 καραβιές ανεπιθύμητων μεταναστών και προσφύγων από τους 840 χιλιάδες που επίσημα δηλώνει ότι «φιλοξενεί».

Αφετέρου, να υπογραφούν οι πρώτες συμβάσεις παραχώρησης δραστηριοτήτων δήμων και περιφερειών σε Γερμανικά συμφέροντα. Όπως π.χ. τα σκουπίδια και άλλα προσοδοφόρα για τους Γερμανούς έργα υποδομών.

Όλα αυτά προγραμματίζονται με τη συμμετοχή δημάρχων ερήμην των δημοτών, αλλά ακόμη και των δημοτικών συμβουλίων, με ανταλλάγματα ικανοποιητικά για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι.

Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό κίνητρο συμμετοχής των δημάρχων, περιφερειαρχών και άλλων καρεκλοκένταυρων, που, απ' ότι φαίνεται, για τον λουφέ δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε, φυσικά, συνείδηση.

Στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης το αλισβερίσι πίσω από κλειστές πόρτες δίνει και παίρνει σε βαθμό πρωτάκουστο ακόμη και για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μυστικό της επιτυχίας αυτής της διαδικασίας. Στη μυστικότητα, την αδιαφάνεια, τις κλειστές πόρτες. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλειστηριαστεί ολόκληρη η χώρα χωρίς να πάρουν μυρωδιά οι δημότες και γενικά οι Έλληνες πολίτες. Πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.

Ας το αποτρέψουμε.

Ας αποτρέψουμε κι αυτόν τον πλειστηριασμό, όπως κάνουμε και για τους χιλιάδες άλλους που επιχειρούν να γίνουν κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της χώρας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. δίνει το παρόν στα Ειρηνοδικεία όλης της Χώρας
για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

Τώρα που κυβέρνηση και τράπεζες βρίσκονται σε πανικό και άμυνα, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών οφείλει να δυναμώσει – και θα δυναμώσει- απέναντι στην αρπαγή της περιουσίας μας.

Μπορούμε σε πρώτη φάση να αντισταθούμε και τελικώς να νικήσουμε κατατροπώνοντας τη... νέα κατοχή.