.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο Δελτίο του κακού μας του καιρού


της Χάρις Σιέμπου

2017: Πρωτοφανές κύμα λεηλασιών πλήττει όλες τις περιοχές της χώρας.

Οι ναοί της δικαιοσύνης έκλεισαν και λειτουρ-γούν μόνο κατ’ εντολήν άνωθεν.

Οι φτωχοποιήσεις συνεχίζονται ανελέητα σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά μέσω έμμεσων φόρων.

Ριπές φόρων σαρώνουν το μαγαζάκι του εμπο-ράκου μέχρι να πεθάνει.

Θυελλώδεις περικοπές αδειάζουν τις τσέπες των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Η γη χερσώθηκε από επιθέσεις ζιζανίων και ξεπουλήθηκε μπιρ- μπαρά.

Δεκάδες χιλιάδες νέοι αποδημούν, λες και είναι πουλιά, για πιο φιλόξενα μέρη.

Χιλιάδες μετανάστες - πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι από τους δουλεμπόρους, θάφτηκαν όρθιοι κάτω από το χιόνι.

Από το 2001 επιτάχυνε τα κτυπήματα του ο κακός μας ο καιρός, όταν ένα γερμανόφιλο σούπερ ζιζάνιο της διαπλοκής, ονομαζόμενο «κινέζος» - πούλησε στους ιθαγενείς ένα φανταστικό δελτίο με ούριους...
ανέμους και καλό κλίμα ανάπτυξης, ετοιμάζοντας και γνωρίζοντας ασφαλώς ότι θα δημιουργούσε ένα μεγάλο οικονομικό ναυάγιο για την χώρα.

Της πήρε το νόμισμα της που ήταν η δύναμη της και το αντικατέστησε με ένα ξένο εχθρικό προς το περιβάλλον της νόμισμα.

Επί πλέον φρόντισε να πέσει βαριά χρηματόπτωση στα κεφάλια των πολιτών με την μορφή δανείων, οι οποίοι πίστεψαν ότι δανειζόμενοι ατελείωτα, παρά το γεγονός ότι δεν παρήγαγαν, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Παράλογα βαριά δάνεια κτύπησαν και την ίδια την χώρα για να αλυσοδεθεί αέναα.

Δάνεια ολυμπιακών αγώνων και υπερβολικών εξοπλισμών σάρωσαν τις τελευταίες δυνάμεις της χώρας, συγχρόνως με πανδημία χρηματιστηριακών ιών στην κοινωνία και έτσι γέμισαν τα παράσιτα τους λογαριασμούς τους στις εξωχώριες τράπεζες, με ούριο άνεμο μιζών.

Έκτοτε οι καιρικές συνθήκες στην οικονομία όλο και χειροτέρευαν μέχρι που το 2010 ήρθε ένα τζακάτο παράσιτο -ονομαζόμενο «λεφτά υπάρχουν» και έσπειρε στην γη των Ελλήνων τα εγχώρια και ξένα παμφάγα ζιζάνια, τα οποία άρχισαν να κατατρώνε και να καταστρέφουν ότι γεννιόταν, αναπτύσσονταν και γενικά υπήρχε σε φυσικούς πόρους και υποδομές. Όταν οι ιθαγενείς διαμαρτυρήθηκαν για την λεηλασία, τους επέβαλαν παράσιτα μεταλλαγμένα σε τεχνοκρατικά τέρατα και σημεία.

Φτάνουμε στο 2015 που οι ρυθμιστές των καιρικών συνθηκών της χώρας, έφεραν, το διαμάντι τους στη θηριώδη εξαπάτηση του λαού, το ζιζάνιο μουχρίτσα-Τσίπρα, που μασουλάει σήμερα, παρέα με τα εγχώρια και αλλοδαπά σκουλήκια και παράσιτα, ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην έρημη αυτή χώρα.

Και τον κακό μας τον καιρό φροντίζουν πάντα να τον διασφαλίζουν με νέο ζιζάνιο, εν αναμονή, τζακάτο και αυτό.

Και έτσι σβήνει αυτή η χώρα κάτω από το βάρος του χειρότερου οικονομικού χιονιά της ιστορίας της και οι Έλληνες θα ζήσουν την ίδια μοίρα των Ασσυρίων που θα ψάχνουν, όπως και αυτοί την πατρίδα τους, από όπου θα τους έχουν εκδιώξει.

Έλληνες «ευτυχείτε» μόνοι στα κρύα σπίτια, με άδεια τσέπη και τρομαγμένη ψυχή ή… αναλάβετε τη συλλογική ευθύνη αυτής της ρημαγμένης χώρας που είναι η πατρίδα μας .

ΧΑΡΑΓΗ 52