.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης & Δ.Κυπριώτης στην Κομοτηνή - 11 Ιουν 2016

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία πάνω στις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην ομιλία, στην οποία έλαβε μέρος και ο στρατηγός ε.α. και Οργανωτικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Κυπριώτης έγινε αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου του Μετώπου για τις προοπτικές εξόδου από την βαθιά κρίση και τις δυνατότητες της Ελλάδας για την ανάπτυξη και την οικονομική και κοινωνική ευημερία του λαού της.

Επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των αρχών και θέσεων του Ε.ΠΑ.Μ. για την θέση και τον ρόλο της Ελλάδας στο νέο πολιτικό γεωστρατηγικό περιβάλλον όπως αυτό φαίνεται να διαμορφώνεται στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι κ. Καζάκης και Κυπριώτης απεύθυναν τον λόγο τους παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στον προβληματισμό των πολιτών της πόλης της Κομοτηνής.

Ο κ. Καζάκης, τόνισε πως αποστολή του Ε.ΠΑ.Μ. είναι η αφύπνιση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχουν βυθισθεί σκοπίμως σε έναν αγώνα επιβίωσης. «Πρέπει, πάσει θυσία, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για τον τόπο μας και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία», κατέληξε.

Η ομιλία έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, στην Κομοτηνή, σε ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλους, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016.

πηγή : http://fonirodopis.gr/press/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου