.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο Δ.Καζάκης στον E-ROI την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο οικονομολόγος και γενικός γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης αναλύει όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλεί ζωντανά μαζί τους, στην εκπομπή του «Στο Μικρόφωνο» μέσα από τον e-roi.gr την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016.

Μαζί του σήμερα, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. Θέμης Συμβουλόπουλος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του e-roi web radio από τη σελίδα http://e-roi.gr/ με τον Δημήτρη Καζάκη, καθημερινά 14.00-16.00 και επικοινωνήστε μέσω e-mail 24 ώρες το 24ωρο στο mikrofonodk@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα».

Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.

Το πρόγραμμα του e-roi.gr μεταδίδεται αποκλειστικά από τη νέα ιστοσελίδα του σταθμού: http://www.e-roi.gr/ ή εναλλακτικά εδώ: http://eroigr.caster.fm/ και εδώ http://eroigr.listen2myradio.com/

Στη σελίδα του σταθμού θα βρίσκετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, στοιχεία επικοινωνίας και σιγά-σιγά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον σταθμό μέσω e-mail στο onair@e-roi.gr ή μέσω facebook στο https://www.facebook.com/eroi.gr?ref=...

Ροή είναι η συνεχής η αδιάκοπη κίνηση, προς μία ή πολλές κατευθύνσεις. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή είναι η μεταφορά στοιχείων που κάθε ένα κινείται ή εναλλάσσεται με το άλλο. Μεταφορικά νοείται και η συνεχής αλλαγή μιας κατάστασης, η πορεία, η συνέχεια, ακόμα και το ρεύμα. Με αυτή την έννοια το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi, φιλοδοξούμε να είναι μια συνεχής πηγή παροχής σκέψης, με την εναλλακτικότητα και τον πλουραλισμό του προγράμματός του. Από την ειδησεογραφία και τον πολιτικό σχολιασμό, ως την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Από την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας που εμφανίζεται και εδράζεται στην λογική, ως την επανανοηματοδότηση εννοιών και αξιών...




Ε.ΠΑ.Μ. επίσημο site - http://www.epamhellas.gr/

Ε.ΠΑ.Μ. facebook - http://www.facebook.com/epamkentriko

Ε.ΠΑ.Μ. youtube - http://www.youtube.com/user/EPAMvideo/

Ε.ΠΑ.Μ. twitter - http://twitter.com/epamhellas

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - http://dimitriskazakis.blogspot.com/

Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ blog - http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ - http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ - http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ site - http://www.doureiosippos.tv/

E-ROI site - http://e-roi.gr/

E-ROI live 1 - http://eroigr.caster.fm/

E-ROI live 2 - http://eroigr.listen2myradio.com/

E-ROI live 3 - http://eroigr2.listen2myradio.com/

E-ROI facebook - http://el-gr.facebook.com/eroi.gr

E-ROI youtube - http://www.youtube.com/user/eroigr

E-ROI mixcloud - http://www.mixcloud.com/eroigr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου