.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Το ΕΠΑΜ Σάμου θέτει ερωτήματα σχετικά με τη δράση των Γερμανών αστυνομικών & της Frontex στην Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Σάμου


Αποτέλεσμα εικόνας για Frontex










Αρ. Πρωτ.
Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου
4000/1/227 λγ’/13-06-2016

Λιμεναρχείο Σάμου 5105/13-6-2016
 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ












ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
(Ε.ΠΑ.Μ.)  ΣΑΜΟΥ
epamsamou@gmail.com                                                                                       ΠΡΟΣ
1.      ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΣΑΜΟΥ

2.      ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ


ΑΙΤΗΜΑ

Θέμα: Ερωτήματα σχετικά με τη δράση Γερμανών αστυνομικών και της Frontex
           στη Σάμο 

Πολλοί πολίτες του νησιού τις τελευταίες μέρες έχουν θορυβηθεί και ανησυχήσει, καθώς διαδίδεται ότι Γερμανοί αστυνομικοί, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, έκαναν έλεγχο σε Έλληνα Πολίτη της Σάμου, που μετέβαινε σε αυτοκίνητο, στη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου Ποσειδωνίου –Παλαιοκάστρου προς Κέρβελη. Ως εκ τούτου,  θα θλαμε, καταρχήν, να μας επιβεβαιώσετε αν πράγματι  συνέβη το προαναφερόμενο περιστατικό κι αν γενικότερα στο νησί μας έχουν λάβει χώρα  ανάλογα περιστατικά τους τελευταίους μήνες. Επιπλέον, στην περίπτωση θετικής επιβεβαίωσης, θα επιθυμούσαμε να μας διευκρινίσετε αν οι αστυνομικοί ανήκουν στο δυναμικό της Frontex, αν συνοδεύονταν   από μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας ή του λιμεναρχείου και τους λόγους παρουσίας τους σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου.
Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσετε ποιος νόμος του ελληνικού κοινοβουλίου καθορίζει τη δράση της  Frontex στο νησί και ποια είναι τα πλαίσια των δραστηριοτήτων και αρμοδιοτήτων τους;  Το δυναμικό της Frontex υποχρεούται υπακοή στους νόμους του ελληνικού κράτους ή στους νόμους της χώρας προέλευσής του; Έχει δικαίωμα ετεροδικίας, κι αν ναι σε ποιες περιπτώσεις και υπό ποιες προϋποθέσεις ; Εκτός από περιπολίες στη θάλασσα έχει αρμοδιότητα να ασκεί περιπολίες και στη ξηρά; Η Ελληνική αστυνομία ή/και το Λιμεναρχείο έχει αρμοδιότητα να ελέγχει και να εποπτεύει το έργο και τις δράσεις της Frontex; Στις περιπολίες το δυναμικό της Frontex δρα αυτόνομα ή ορίζεται να συμμετέχουν και μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας ή/και του Λιμεναρχείου ;

Σάμος,
Δευτέρα,  13 Ιουνίου 2016                                                                               Με Εκτίμηση
                                                                                                                         Ε.ΠΑ.Μ. Σάμου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου