.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Σχόλιο ιστολογίου: Εκατοντάδες  χρόνια οι μαστιχοπαραγωγοί και όχι μόνο,  μπορούσαν να επιβιώσουν και να προοδεύσουν μέσα από την σκληρή δουλειά τους. Πέρα από τις "γυαλιστερές" εξαγγελίες και ανακοινώσεις θα πρέπει να σκεφτούμε: Ποια κατάσταση, ποιος λόγος και αιτία οδηγούν αγρότες και κτηνοτρόφους στην «συμβολαιακή»  γεωργία και κτηνοτροφία και ποιο θα είναι το τίμημα αν κάτι ...δεν πάει καλά, σε μια χώρα που έχει διαλυθεί και ξεπουληθεί; 
Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.
Ειδικότερα, η Τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία συμβολαιακής Γεωργίας με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ιδρύθηκε το 1938 με σκοπό της προστασία της Χιώτικης Μαστίχας και αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα διαχείρισης της φυσικής μαστίχας Χίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε μέγεθος οργανισμούς της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενώ παράλληλα θεωρείται συνεταιρισμός «πρότυπο», που αποτελεί τη συλλογική έκφραση 20 πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών και αριθμεί 4.543 φυσικά μέλη.
Όραμα και στόχος της Ένωσης είναι να γνωρίσει ο καταναλωτής το μοναδικό σε γεύση και άρωμα προϊόν της μαστίχας με τις σημαντικές και πιστοποιημένες ιδιότητές του και ταυτόχρονα να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των παραγωγών μελών της για την εξασφάλιση ενός ικανοποιητικού επιπέδου εισοδήματος.
Κύρια δραστηριότητα της Ένωσης είναι η συλλογή, επεξεργασία και εμπορία φυσικής μαστίχας , η οποία αποτελεί προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) αλλά και η παραγωγή και εμπορία προϊόντων μαστίχας (μαστιχέλαιο, τσίκλες, snacks, γλυκίσματα, ποτά, καλλυντικά παραφαρμακευτικά κλπ προϊόντα), μέσω θυγατρικής της εταιρείας και άλλων συνεργασιών. 
Σημαντική διάκριση για την Ένωση αποτελεί η αναγνώριση της μαστίχας Χίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως φυσικό φάρμακο, προκειμένου η μαστίχα να γίνει αποδεκτή και να καθιερωθεί στην παγκόσμια φαρμακευτική κοινότητα.
Η εμπορική της δραστηριότητα είναι κυρίως εξαγωγική αφού περίπου το 70% της ετήσιας παραγωγής προωθείται στις αγορές του εξωτερικού. Η ένταξή της σε αναπτυξιακά προγράμματα βοήθησε την Ένωση να υλοποιήσει ταχύτατα την ίδρυση σύγχρονων εγκαταστάσεων διαχείρισης, επεξεργασίας και τυποποίησης της φυσικής μαστίχας που συνέβαλαν σημαντικά στην ενίσχυση του εταιρικού της προφίλ. Επιπλέον η ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας ΜEDITERRA A.E και η παράλληλη έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων MASTIHASHOP έδωσαν νέα ώθηση και προστιθέμενη αξία στο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί πλέον ευρέως τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.
Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην ‘Ένωση. 
Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί την σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου