.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Σε 6 μισθούς αναλογούν οι ετήσιοι φόροι ενός Έλληνα

Πάνω από μισό χρόνο ο μέσος Έλληνας εργάζεται για να αποπληρώσει το σύνολο των ετήσιων φόρων και εισφορών που οφείλει στο κράτος και συνεπώς του απομένουν 5,5 μήνες φορολογικής ελευθερίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το 2016 ο χρόνος που πρέπει να δουλέψει ο μέσος Έλληνας για να καλύψει τις φορολογικές του υποχρεώσεις είναι μισός μήνας περισσότερο απ’ ό,τι το 2015.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά με αφορμή έρευνα που  που διεξήγαγε το ΚΕΦίΜ.

Σύμφωνα με την έρευνα για κάθε 100 ευρώ απόδειξης παροχής υπηρεσιών, στο κράτος αποδίδονται με τη μορφή φόρων και εισφορών 60-82 ευρώ. Η Ελλάδα έχει τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή εισοδήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς ωστόσο να προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες.

Πηγή:  kozanara
 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr