.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση της Π.Γ του ΕΠΑΜ για το Brexit

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του βρετανικού λαού

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του λαού της Μεγάλης Βρετανίας να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το βρετανικό δημοψήφισμα για την αποχώρηση από τη ΕΕ, με την μεγάλη -και απρόσμενη για πολλούς- συμμετοχή του απλού λαού και το τελικό αποτέλεσμα, αποτελεί ένα ισχυρό ράπισμα στους αλαζόνες των Βρυξελλών, στους τραπεζίτες και τους απανταχού υποτακτικούς τους.

Ο βρετανικός λαός απέδειξε πως ό,τι και να σχεδιάζεται στα παρασκήνια, πίσω από κλειστές πόρτες, από τις ολιγαρχίες σε βάρος των λαών είναι ανατρέψιμο και ότι το μέλλον βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των ίδιων των πολιτών, αρκεί οι ίδιοι να το θελήσουν.

Παρά την απίθανη και πρωτοφανούς μεγέθους εκστρατεία φόβου και παραπληροφόρησης, με την αξιοποίηση ακόμη και της αφαίρεσης μιας ανθρώπινης ζωής, ο βρετανικός λαός μαζικά προέταξε τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Όπως ακριβώς έπραξε και ο ελληνικός λαός πέρσι, το 2015 στο δημοψήφισμα του ΟΧΙ, που οι πραξικοπηματίες κυβερνώντες ξεδιάντροπα ανέτρεψαν.

Ελπίζουμε ότι στην περίπτωση του βρετανικού δημοψηφίσματος δεν θα τολμήσουν ανάλογη ανατροπή, μολονότι οποτεδήποτε κλήθηκαν οι λαοί της Ευρώπης να τοποθετηθούν, αυτοί εκφράστηκαν παρά και ενάντια στις βουλήσεις του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, αποδεικνύοντας ότι η «δημοκρατία» της ΕΕ δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία που πάλεψαν και παλεύουν οι λαοί απανταχού της γης.

Έτσι κι αλλιώς όμως, η σημερινή ημέρα, η 24η Ιουνίου του 2016, είναι μια ιστορική ημέρα και όχι μόνο για το βρετανικό λαό, αλλά για όλους τους λαούς της Ευρώπης, που στενάζουν κάτω από τα δεινά που συσσωρεύει αυτό το απάνθρωπο «κατασκεύασμα» που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν έχει καμία σχέση με τους λαούς, τα συμφέροντά τους και τον πολιτισμό τους.

Είναι μια ημέρα Νίκης για όλους μας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι ταυτόχρονα σάλπισμα Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.

Για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Λαϊκή Κυριαρχία, Προκοπή

Αθήνα 24 Ιουνίου 2016

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου