.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. για το Δ.Ν.Τ. με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Ελλάδα του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε.

Το Ε.ΠΑ.Μ. χαιρετίζει την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. 
κου Μπαν-Κι- Μουν στην Ελλάδα.
Με την ευκαιρία αυτή, το Ε.ΠΑ.Μ. υπενθυμίζει ότι το Δ.Ν.Τ. αποτελεί έναν εξειδικευμένο οργανισμό του Ο.Η.Ε., που οφείλει, μεταξύ άλλων
να σέβεται και την οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε., καθώς και όλες τις άλλες διεθνείς συμβάσεις περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δυστυχώς, οι δράσεις του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα και τα μέτρα λιτότητος που της έχουν επιβληθεί, έχουν οδηγήσει σε σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού. Ειδικώτερα, με τα επιβληθέντα από το 2010 μέτρα, έχει παραβιασθεί, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα στην εργασία, στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία, στην παιδεία, στην κατοίκια, στην ελευθερία έκφρασης κλπ.
Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων του Ο.Η.Ε., κος Χουαν Παμπλο Μποχοσλάβσκι, στην από 29.2.16 έκθεση του προς το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε., επιβεβαιώνει αυτές και άλλες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Γ.Γ. του Ο.Η.Ε., ως επικεφαλής του Οργανισμού και έχοντας την ευθύνη που του δίνει το αξίωμα αυτό, να παρέμβει άμεσα στο Δ.Ν.Τ.καλώντας την ηγεσία του να παύσει να παραβιάζει τόσο απροκάλυπτα τα ανθρώπινα δικαιώματα του ελληνικού λαού και να συμμορφωθεί με τις διατάξεις της Οικουμενικής Διακήρυξης και τις διεθνείς συμβάσεις περί προστασίας των ανθρωπίνων δκιαιωμάτων.
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα 14 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου