.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Η αγία και ομοούσια τριάς Δραγασάκη, Τσακαλώτου, Στουρνάρα αγωνιά για να καλύψει το μέγα σκάνδαλο των τραπεζών στη χώρα

 

Γεύμα αλληλέγγυων συνενόχων με μενού... την κοινή «διάσωσή» τους
του Ν.Ζ.
Κατά κοινή ομολογία ο Γιάννης Στουρνάραςθα έπρεπε να βρισκόταν, η αλήθεια όχι μόνος, στο εδώλιο του κατηγορουμένου και στη φυλακή, καταδικασμένος με κακουργήματα.
Το χάρισμα, με προίκα πολλών δισ., της ΑΤΕ και του ΤΤ στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Eurobank αντίστοιχα, είναι μόνο η κορυφή των σκανδάλων που, μαζί με τον Προβόπουλο και φυσικά τους Σαμαρά και Βενιζέλο, προώθησε αδίστακτα, ως Υπουργός Οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας.
Για τις υπηρεσίες του στο σύστημα αποζημιώθηκε πλουσιοπάροχα και, μεταξύ άλλων, ανήλθε στο θρόνο του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.
Η εποχή που ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ έπνεε τα μένεα κατά του Στουρνάρα, αποτελεί μια πολύκακή ανάμνηση για την ηγετική ομάδα του νεομνημονιακού Συριζαίικου μορφώματος.
Ούτε αυτοί που διακωμωδούν τον Τσίπρα ως μέγα ψεύτη, δεν τολμούν να θίξουν τι έλεγε  παλιά ο σημερινός πρωθυπουργός και η παρέα του, ενάντια στον Γιάννη της ΤτΕ.
Την Συριζαίικη αντιπαλότητα σε πρώτη φάση διαδέχθηκε η αβρότητα και σε δεύτερη, το συνοικέσιο.
Το προχθεσινό συμπόσιο, όμως, με συνδαιτυμόνες τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιάννη Στουρνάρα, στην Τράπεζα της Ελλάδος παρακαλώ, σηματοδοτεί κάτι πολύ παραπάνω. Αντιπροσωπεύει την αγία και ομοούσιο τριάδα των πλέον συνειδητών υπαλλήλων του νέου συστήματος της χώρας.
Αυτό το συμπόσιο, με τα ένοχα και συνένοχα μνημονιακά συνεταιράκια της συμφοράς, δεν είχε ως μενού το waiver, το QE, το κούρεμα των ομολόγων και τα capital controls, όπως έγραψε ο Τύπος.
Δεν χρειαζόταν γεύμα για μια συζήτηση με αυτή τη θεματολογία.
Το γεύμα είχε ως πραγματικό μενού την στερέωση της “ιερής συμμαχίας”, που θα θωρακίσει την άτακτη διαχείριση των τριών υπαλλήλων των Βρυξελλών και της τρόικας, από τα κύματα όσων επιζητούν δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα.
Και οι τρεις συνδαιτυμόνες, ιδιαίτερα οι δύο Γιάννηδες (ο άλλος με το ένα “ν” έφυγε νωρίς και τώρα, αφού έσωσε την Ελλάδα, σώζει και τη Βρετανία από το Brexit) γνωρίζουν καλά πόσο βαρύταταεκτεθειμένοι είναι σε πελώρια σκάνδαλα (το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησηςτων τραπεζών, είναι το πιο τελευταίο) και πόσο αναγκαία είναι η πιο ισχυρή, σχεδόν σιδερένια, μεταξύ τους αλληλεγγύη για να αποπειραθούν με κάποια επιτυχία να αποφύγουν τη λογοδοσία.
Φιλότιμη, πράγματι, η προσπάθειά τους.
Ένα γεύμα, όμως, μπορεί να μη φτάνει για σωσίβιο, όσο και αν είναι πολύτιμο...
Πολύ περισσότερο όταν οι συνδαιτυμόνες γνωρίζουν πως ο καιρός μπορεί να έχει γρήγορα γυρίσματα!

από το «iskra.gr» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr