.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με τον Γ. Τράγκα - 1η Μαρτίου 2017

Ο Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με τον Γιώργο Τράγκα, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017


«Η απόφαση του Eurogroup μιλά για εργασιακά και θέλει να τελειώσουν οι συντάξεις, να ευχόμαστε να έχουμε εθνική σύνταξη σαν αυτή της Βουλγαρίας στα 128 ευρώ, καθώς χρειάζονται 17 δις για να χρηματοδοτηθούν οι συντάξεις και αναρωτιέμαι που θα τα βρει το κράτος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης. 
Χαρακτήρισε τα πλεονάσματα «εικονικά» καθώς όπως είπε « σε διαφορετική περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να έχουμε βραχυπρόθεσμο δανεισμό 500 εκατομμυρίων κάθε χρόνο» και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα πλέον δεν έχουμε μισθούς, αλλά επιδόματα, ενώ το εργατικό δίκαιο έγινε σαν το Ρωμαϊκό το μαθαίνουμε ως ιστορικό γεγονός καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα πλέον δίκαιο για τα εργασιακά. 

(Δυστυχώς δεν είναι όλη η εκπομπή από την αρχή της και στο βίντεο θα ακούσετε ότι αφορά τα παρακάτω λεγόμενα του Δ. Καζάκη. Στο μεταξύ εφόσον βρεθεί ολόκληρο το ηχητικό θα αναρτηθεί εκ νέου η εκπομπή)

Ο κ. Καζάκης υποστήριξε ότι «τις αποφάσεις για την Ελλάδα τις παίρνει το Βερολίνο και όχι ο Αλέξης Τσίπρας. «Μας έχουν εφαρμόσει νομικά καθεστώς κατοχής δεν είμαστε καν νομαρχία της Γερμανίας ήρθαν να αρπάξουν και να φύγουν οι Γερμανοί» και συνέχισε : «Ακόμη και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι που στέλνονται στις γραμματείες δεν παράγονται από Ελληνική βούληση λέμε απλά ναι και προχωράμε. Θυμηθείτε πως εντός 12ωρου ψηφίστηκε το τελευταίο μνημόνιο». 

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ είπε πως «η σύγκρουση Κυβέρνησης αντιπολίτευσης είναι για το θεαθήναι, το μνημόνιο το έχουν ψηφίσει όλοι και η μόνη διαφορά είναι ότι λέει ο κ. Μητσοτάκης πως θα το επαναδιαπραγματευτεί το ίδιο έλεγε όμως και ο κ. Σαμαράς» και πρόσθεσε «στην εποχή των μνημονίων χάθηκαν 340 χιλιάδες Έλληνες με επίσημα στοιχεία πρώτη φορά μειώνεται ο πληθυσμός μας μετά από πολλές δεκαετίες».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «με το χρέος παίζεται ένα μεγάλο και πρόστυχο παιχνίδι και από τις δυο μεριές ακόμη και από την Αθήνα καθώς οι 223 βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο αποδέχονται ότι είναι βιώσιμο το χρέος και αναρωτήθηκε πώς μπορεί αυτό διαπραγματευτεί όταν το έχουν κάνει νόμο του κράτους και με συνταγματική πρόνοια»…
Ο κ. Καζάκης είπε ότι επειδή Γαλλία Ολλανδία και Γερμανία έχουν εκλογές έβαλαν μπροστά το ΔΝΤ για το χρέος όμως από την πλευρά του το ταμείο ζητά 10 δις ανακεφαλαιοποίηση τα οποία για να βρεθούν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων και τα λεφτά θα τα φάνε από τους ομολογιούχους . Θα γίνει – είπε - με μεικτό σύστημα ένα bail in και στόχο να μην μείνει τίποτα στις τράπεζες οι οποίες είναι δύο χρόνια υπο περιορισμό κάτι δεν είχε γίνει ούτε με πόλεμο αλλά ούτε και με την Χούντα και πρόσθεσε «Πως γίνεται μέσα στο 2016 υπό περιορισμό καταθέσεων , δάνεια δεν δίνονται καταθέσεις δεν γίνονται, πως γίνεται να χρησιμοποίησαν 72 δις οι τράπεζες μας που τα χρησιμοποίησαν ; ακόμη και στην υποσαχάρεια Αφρική δεν έχουν το τερατούργημα με 4 τράπεζες. 
Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ υποστήριξε ότι τα καταστήματα όπου οι Έλληνες δίνουν το χρυσό τους στέλνουν μετά τον χρυσό στην Τουρκία ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρεται στη Γερμανία, τονίζοντας παράλληλα ότι το περιουσιολόγιο όπως το θέλουν οι Γερμανοί εφαρμόστηκε και επι Γκέμπελς και Γκέρινγκ στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Ακούστε όλη την εκπομπή πατώντας στον σύνδεσμο, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=FWN8x...

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ka...