.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Έχουμε πήξει από κυπατζήδες πατριώτες.


Ο Σάββας Καλεντερίδης έκανε προσφάτως τον κόπο να αναφερθεί σε μένα. Του έκανε εντύπωση η συζήτηση στο Σύνταγμα το 2011 ανάμεσα στους Τσακαλώτο, Βαρουφάκη, Κατρούγκαλο και Καζάκη. Για το βιντεάκι αυτό ο μέγας αυτός κυπατζής πατριώτης δήλωσε: "Όλα τα λεφτά είναι το τελευταίο βίντεο [ο εκλεκτός αυτός κυπατζής αναφέρεται στο βιντεάκι της συζήτησης στο Σύνταγμα - ΔΚ]. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας "πάρτον έναν και βάρα τον στον άλλον". Τέτοιος πολιτικός ξεπεσμός δεν υπάρχει σε καμία χώρα της Αφρικής. Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο."
Δεν γνωρίζω που βρισκόταν ο κ. Καλεντερίδης όταν εκατομμύρια λαού έβγαιναν σε δρόμους και πλατείες για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη νέα κατοχή, την κατοχή των μνημονίων. Σαν καλός κυπατζής δεν αρέσκεται σε ανοιχτές διαδικασίες και μάλιστα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Τον κατανοώ απόλυτα. Τι να πει άλλωστε; Τι έχει να πει; Μόνο στο σκοτάδι, στη σιωπή και στο παρασκήνιο ξέρει να κινείται.
Από Αφρική πάντως ο εν λόγω κυπατζής είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει πολύ καλά. Τις βρωμοδουλιές που του ανάθεταν οι καθοδηγητές του εξ εσπερίας, όπως π.χ. την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, από την Αφρική τις εκτελούσε. Τότε ξεπουλούσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, ενώ σήμερα ξεπουλά την πατρίδα του στους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους για να την κάνουν Αφρική εντός ευρωζώνης και ΕΕ.
Όμως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής απλό: τι είναι αυτό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα; Το γεγονός ότι ο Τσακαλώτος και κυρίως ο Βαρουφάκης έλεγαν από τότε τις ίδιες ηλιθιότητες που παπαγαλίζει και ο ίδιος; Ή του έρχεται αναστάτωση γιατί τότε ο Κατρούγκαλος συμφωνούσε με την καταγγελία του καθεστώτος κατοχής της πατρίδας, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, αλλά τα πούλησε όλα προκειμένου να γίνει υπουργός; Ή μήπως πάλι τον ενοχλεί το γεγονός ότι υπάρχει έστω κι ένας που δεν ξεπουλήθηκε;
Μάλλον απ' ότι φαίνεται χαλάμε την πιάτσα για κυπατζίδες σαν τον Καλεντερίδη, οι οποίοι σήμερα έχουν αναλάβει την αποστολή από τους ίδιους φαντάζομαι καθοδηγητές που διέταξαν την παράδοση Οτσαλάν, να πουλάνε ως πατριωτισμό την αμαχητί παράδοση της πατρίδας στους γύπες των χρηματαγορών και τους αποικιοκράτες Ευρώπης. Σου λέει, άμα συνηθίσει ο λαός μας στην ιδέα ότι ο πατριώτης δεν ξεπουλιέται και δεν ξεπουλά την πατρίδα του για κανένα λόγο και μόνοι - όπως έγραφε τον Απρίλη του 1821 ο αγωνιστής Νικολόπουλος εκ Σπάρτης - οι υπερασπισταί της πατρίδος εμπορούν να ομιλούν για πατρίδα, τότε τι θα κάνουν οι κυπατζήδες; Πώς θα πουλάνε φτηνό και πρόστιχο πατριωτισμό για τους ηλίθιους;
Ο εν λόγω κυπατζής ξέρει μόνο μια δουλειά να κάνει. Να πουλάει φτηνό πατριωτισμό για να ξεπουλάει σε κάθε ευκαιρία την πατρίδα του. Και σ' αυτή την μπίζνα του κάνει κακό να υπάρχουν αληθινοί πατριώτες που δεν αποδέχονται με κανένα τρόπο το ξεπούλημα της πατρίδας. Ιδίως όταν αυτοί οι πατριώτες έχουν ακροατήρια πολύ μεγαλύτερα από το περιθώριο του βαθέως κράτους, όπου ξέρει να κινείται ο κ. Καλεντερίδης. Και κυρίως όταν κανείς κυπατζής δεν μπορεί να τους κολλήσει κανενός είδους βρομιά ή ρετσινιά.
Τα ίδια έκανε άλλωστε και με τον Οτσαλάν. Γι' αυτό άλλωστε ο ίδιος ο Οτσαλάν, ο αληθινός πατριώτης Οτσαλάν - όταν οι δικοί μας γραικύλοι τον παρέδωσαν στους Τούρκους, αποκάλεσε τον Καλεντερίδη προδότη Ιούδα. Λέτε να μην ήξερε τι έλεγε; Για του λόγου το αληθές ιδού και το δημοσίευμα:
http://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%…/
Αν η χώρα μας ήταν ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική, ο Σάββας Καλεντερίδης θα είχε να λογοδοτήσει για πολλά από την κυπατζίδικη δράση του στη δικαιοσύνη. Πρωτίστως για το ρόλο του στην παράδοση Οτσαλάν. Όμως, χάρις στο καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας και το ξεπουλημένο πολιτικό της σύστημα βρίσκεται εκτός φυλακής, απολαμβάνει ασυλίας για όσα έχει κάνει και συνεχίζει τον ίδιο κυπατζίδικο ρόλο του ως δήθεν πατριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου