.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ποιον και τι υπερασπίζεται το σύγχρονο προσωπείο του αντι- φασισμού ;

Αποτέλεσμα εικόνας για epam
                                                                                      Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ                                                                                                                                                                                                   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       

Τις τελευταίες μέρες  διακινείται στα τοπικά ΜΜΕ μια ανακοίνωση της Αντιφασιστικής Κίνησης Σάμου,  η οποία, με αφορμή το μεταναστευτικό,  επιχειρώντας να προσδιορίσει το φασιστικό πλαίσιο που  αντιμάχεται, σκόπιμα  συγχέει κι  εξισώνει το Ε.ΠΑ.Μ με τη Χρυσή Αυγή και την Ε.ΣΥ, του Αρτέμη Σώρρα, αναφέροντας επί λέξει «[…] βγήκαν πολλές ομάδες που πήραν θέση για το μεταναστευτικό, τρεφόμενες από μέτρια ειδησεογραφία και την συνεχή προπαγάνδα πως οι πρόσφυγες φταίνε για όλα τα πάνδεινα του νησιού […] . Χρυσή Αυγή, ΕΠΑΜ και ακόλουθοι του Αρτέμη Σώρρα […] πλέον έχουν μολύνει το νησί μας βγάζοντας ρητορική μίσους […]» .


Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι τα μέλη της εν λόγω κίνησης, είτε αγνοούν  τις θέσεις του ΕΠΑΜ  ή, διαφορετικά, σκοπίμως  δημιουργούν σύγχυση, επιδιώκοντας τον διχασμό του ελληνικού λαού και υπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες από αυτές που διακηρύσσουν.


Το ΕΠΑΜ, και η Τ.Ο. του στη Σάμο, δηλώνει ότι ουδέποτε είχε, κι ούτε επιθυμεί να έχει, σχέσεις  με  ακροδεξιά ή ακροαριστερά μορφώματα, φασιστικές ή “antifa” συμμορίες, αλλά ούτε και με κάθε είδους   πρακτικές που διχάζουν και διαιρούν τον ελληνικό λαό.  Εμμένοντας σταθερά στα προτάγματά του διακηρύσσει την ανάγκη ένωσης του Ελληνικού Λαού στον αγώνα ανατροπής της Κατοχής, που του έχει επιβληθεί από υπερεθνικούς κι απολυταρχικούς μηχανισμούς, κι αποκατάστασης της Δημοκρατίας.


Το ΕΠΑΜ σε σχέση με το μεταναστευτικό έχει σαφέστατα, δημοσίως δηλώσει τις θέσεις του  επισημαίνοντας  ότι  τα ίδια συμφέροντα που έχουν υποδουλώσει οικονομικά τη χώρα μας, επιβάλλουν τους πολέμους, μετατρέπουν εκατομμύρια ανθρώπων σε πρόσφυγες ή μετανάστες, τους καθιστούν ομήρους παγκόσμιων δουλεμπορικών κυκλωμάτων, τους χειρίζονται ως όπλο εδαφικών ανακατατάξεων και αναθεώρησης συνόρων (βλ. ψήφισμα 5ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ 2016 & ανακοινώσεις 1/10/16, 27/11/16).  Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του σύγχρονου φασισμού.


Το ΕΠΑΜ μάχεται στον αγώνα   για την κατάργηση της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, για το δικαίωμα κάθε ανθρώπου και κάθε λαού να έχει Πατρίδα και να την προασπίζεται. Γι’ αυτό είναι, πρωτίστως, στο πλευρό του ελληνικού λαού, που - πέρα και πάνω από κάθε είδους διαχωριστικές γραμμές και πρόσημα-   μάχεται να υπερασπιστεί την Πατρίδα του  από κάθε κίνδυνο και απειλή, ν’ απελευθερώσει τη χώρα του από τα δεσμά της Κατοχής, ώστε  ν’ αποκαταστήσει την Δημοκρατία, να διασφαλίσει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα  του και την Αξιοπρέπεια του Ανθρώπου.


Σάμος. 20 Μαρτίου 2017                                                                                                                 ΕΠΑΜ  Τ.Ο.  ΣΑΜΟΥ  

Αποτέλεσμα εικόνας για epamsamou