.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

"Χρέος & νόμισμα: Δύο παράλληλοι δρόμοι" από το ΕΠΑΜ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


 

Την Τετάρτη 15/3, η Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΕΠΑΜ πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «ΧΡΕΟΣ   ΝΟΜΙΣΜΑ: ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ  ΔΡΟΜΟΙ» με ομιλητή τον Ανδρέα Καϊτζή, Λογιστή ΑΤΕΙ και μέλος του ΕΠΑΜ ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Νεάπολης.

Στην εισήγηση και στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό, έγιναν αναφορές στην άμεση σύνδεση του δημοσίου χρέους με το ευρώ, στις δυσμενείς επιπτώσεις (και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής τάξης της χώρας) που είχε η ένταξή μας στην τότε ΕΟΚ και αργότερα στην Ε.Ε., στην κινδυνολογία και τα ψέματα του πολιτικού συστήματος, του καθεστώτος και των ΜΜΕ για το εθνικό νόμισμα, και στο 

τι πρέπει να γίνει εκ μέρους του λαού για να αποτινάξουμε το καθεστώς εθνικής υποτέλειας και κατοχής που μας έχει υποδουλώσει το διαπλεκόμενο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Εντύπωση προκάλεσε το πόσο ενημερωμένο ήταν το ακροατήριο στην αναγκαιότητα του εθνικού νομίσματος ως προϋπόθεση για την ανασύνταξη και αναδιοργάνωση της χώρας. Οι ερωτήσεις, που έλαβαν το χαρακτήρα ανοιχτής συζήτησης, ήταν ενδεικτικές της ωριμότητας που χαρακτηρίζει ένα ικανό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, πράγμα που είναι ελπιδοφόρο για τη συνέχεια του αγώνα.

ΠΗΓΗ:    epamthess
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr