.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στον εσχατοπροδοτικό σφετερισμό της εξουσίας


Επαναδιαπραγμάτευση: Σκληρό μπρα ντε φερ, ή μήπως βρισκόμαστε γι’ ακόμη μια φορά μπροστά σε μια νέα επικίν-δυνη αλληλουχία ταπεινωτικών επικύψεων;;;…

του Κ. Κυριακόπουλου

Το σκηνικό είναι γνώριμο και η παρούσα εξέλιξη ήταν εν πολλοίς προδιαγεγραμμένη. Από τη στιγμή που η κυβερνώσα «Αριστερά» αποκαθήλωσε μέσα σε μια νύχτα την πομπώδη συνθηματολογία της, και αντί για να φέρει «ένα νόμο με ένα άρθρο» που θα καταργούσε τα μνημόνια, ανέλαβε την πατρότητα του τρίτου διαρκούς και πολλαπλών επιπέδων μνημονίου, όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν ήσαν απολύτως προβλέψιμα…

Οι δραπέτες της αξιοπρέπειας, εδώ και δυο χρόνια κυνηγούν το δικό τους επικοινωνιακό success το οποίο αρνείται πεισματικά να «τους κάτσει». Και την ίδια στιγμή…

Οι συμμορίες των αφεντάδων, απαιτούν και επιβάλουν ακόμη περισσότερο εξευτελισμό, ακόμη μεγαλύτερη ταπείνωση μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης αποδόμησης της χώρας καικαθολικής υπεξαίρεσης του διαχρονικού - πραγματικού πλούτου της.

Τα δεδομένα είναι εφιαλτικά…

Οι κυβερνητικοί διαπραγματευτάδες, συνεχίζουν να κυνηγούν το πολυπόθητο «αριστερόsuccess» προσβλέποντας για πολλοστή φορά σε μια πολιτική συμφωνία, την οποία ωστόσο ουδείς...
δείχνει διατεθειμένος να την παραχωρήσει.

Η χώρα παρά τις αλλεπάλληλες επαναξιολογήσεις, κατρακυλά στην ανεξέλεγκτη ύφεση, από την περιδίνηση της οποίας είναι αδύνατον να ξεφύγει, αφού οι κατοχικές Συμπληγάδες συνθλίβουν τον τόπο μέσα σ ένα περιβάλλον τρόμου, γενικευμένης αποεπένδυσης, ασφυκτικής υπερφορολόγησης και ουσιαστικής απονέκρωσης της ζωτικής του υποδομής.

Η μυστική έκθεση άλλωστε της ΕΚΤ που διέρρευσε πρόσφατα, είναι αποκαλυπτική, όχι μονάχα για το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης που επιχειρείται, αλλά κυρίως για το τι είναι αυτό που περιμένει τη χώρα την επόμενη περίοδο.

Το πρωτοφανές πλιάτσικο που έχει οργανωθεί με στόχο τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών, δε συνιστά υποχρεωτική επιβολή της νομιμότητας, αλλά μια νέου τύπου αδίστακτη επιχείρηση γενιτσάρων που σφετερίζονται την εξουσία, παραβιάζουν τον όρκο τους, επιδίδονται σε μια ιδιότυπη μεσιτεία για λογαριασμό τρίτων, και θυματοποιούν την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της και χωρίς εξαιρέσεις.

Την ίδια στιγμή, οι σφετεριστές της «Αριστεράς» προετοιμάζουν το δεύτερο «αριστερό» πλιάτσικο στα όποια αποθεματικά των υπό κατάρρευση ταμείων και δημοσίων οργανισμών,επιδιώκοντας να αγοράσουν με αυτό τον βρώμικο τρόπο, χρόνο για τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια που αποσκοπούν στην κοινωνική εξαπάτηση. Και φυσικά το κλου της ιστορίας, είναι πως δε διστάζουν να θυσιάσουν και πάλι την όποια κοινωνική και πληρωμένη με αίμα αποταμίευση, προσβλέποντας σε επικοινωνιακό πυροτέχνημα για τα εργασιακά.

Η αδίστακτη συμμορία των δανειστών…
Δρομολογεί φυσικά τα δικά της τα σχέδια, σε μια Ευρώπη που αναζητά τη νέα της περπατησιά, μέσα σ ένα περιβάλλον νέας γενιάς στρατηγικών συγκρούσεων, αδυσώπητων αντιπαραθέσεων και πολλαπλών Ιφιγενειών έτοιμων να θυσιαστούν στο βωμό της στρατηγικής ανασύνταξης που επιχειρείται.

Η Ελλάδα είναι προφανές ότι οδηγείται σε μια ταπεινωτική αποπομπή, με σμπαραλιασμένη την υποδομή της, με εξουθενωμένη την κοινωνία της, και με τιμονιέρηδες στην ατμομηχανή της καταστροφής, ένα πολιτικό προσωπικό που η πλειοδοσία στη δουλοπρέπεια το καθιστά ανίκανο ακόμη και να τολμήσει να σκεφτεί τη δυνατότητα στρατηγικής διαχείρισης επιλογών στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Βεβαίως οι συμμορίες των ισχυρών, έχουν πλήρη επίγνωση αυτού που θέλουν και επιδιώκουν.Όπως και όλοι εμείς οφείλουμε να έχουμε απόλυτη επίγνωση, πως οι μεγαλοκουβέντες του ντόπιου πολιτικού προσωπικού, που μπροστά στο καλοκαίρι που έρχεται ξεκινούν να επικαλούνται επικοινωνιακά την φυσική ομορφάδα της χώρας, αυτό που υποκρύπτουν, είναι τη μεγάλη βρωμιά για όλα εκείνα που αδίστακτα και με περισσή δουλοπρέπεια βγάζουν στο σφυρί, και κυρίως για την απόλυτη συνενοχή τους στη μετατροπή αυτού του λαού σε φτωχοδιαβόλους με μοναδική αρμοδιότητα την παροχή φτηνών υπηρεσιών σε φτηνιάρηδες και τεταρτοκλασσάτους καλτσοπαντοφλάτους της Ευρώπης.

Στον αστερισμό της εσχάτης προδοσίας…

Βουλιάζει από το Μάιο του 2010 το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό, όχι μονάχα γιατί οι πράξεις και οι παραλείψεις του συνιστούν κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και του όρκου που δεν τίμησε από τη στιγμή που μπήκε εκούσια στη δούλεψη του ξένου δυνάστη.

Αλλά κυρίως γιατί συνηγόρησε, συνωμότησε, απεδέχθη και εν τέλει υπηρέτησε τις εντολές και τις συστάσεις των δυναστών, ακυρώνοντας το κοινοβούλιο, απενεργοποιώντας και εν τέλει καταλύοντας το Σύνταγμα, και υιοθετώντας νομοθετικές πρακτικές που αποκαθήλωσαν στην πράξη την ίδια την υπόσταση της χώρας, κατά παράβαση θεμελιωδών κανόνων, όχι μονάχα του Εθνικού αλλά και του Διεθνούς Δικαίου, εγκαινιάζοντας έτσι πρωτοφανείς πρακτικές προκλητικής ανομίας, και αυτό υπήρξε η χειρότερη και απεχθέστερη υποθήκη αυτού του πολιτικού προσωπικού, όχι μονάχα σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά σε βάρος των λαών ολόκληρης της Ευρώπης.

Η στοιχειοθετημένη επιχειρηματολογία… Η ισχυροποιημένη με νομικά επιχειρήματα απόδειξη… Και κυρίως τα τραγικά σε έκταση συμπεράσματα που αποκρυσταλλώθηκαν από έγκριτους καθηγητές νομικούς στην Ημερίδα για το χρέος που μόνο το ΕΠΑΜ αποτόλμησε να διοργανώσει, δεν καταδεικνύουν μονάχα το εύρος του εσχατοπροδοτικού σφετερισμού εξουσίας που συντελείται στη χώρα από το Μάιο του 2010 εκ μέρους του πολιτικού της προσωπικού, αλλά κυρίως καταδεικνύουν:
  • Ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό, παρέδωσε εκούσια το δικαίωμα κυριότητας και εκμετάλλευσης της χώρας σε υπερεθνικά ξένα κέντρα, και αυτό με νομικοπολιτικούς όρους συνιστά παράδοση της εξουσίας σε κατοχική διοίκηση.
  • Ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό, συνηγόρησε εκούσια σε πράξεις παράνομες και κατάφορα αντισυνταγματικές κατά τη διαδικασία ψήφισης «δεσμευτικών κατευθύνσεων» που μετουσιώθηκαν σε μνημόνια τα οποία ως πράξεις μεταβίβασης κυριαρχίας, δεν έχουν την προβλεπόμενη έγκριση του Ελληνικού κοινοβουλίου.
  • Ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό, συνέπραξε και με τη στάση του πρωτοστάτησε σε παραβίαση θεμελιωδών κανόνων του Διεθνούς δικαίου, υποθηκεύοντας με αυτή την παραβίαση και κατά τρόπον καθ’ ολοκληρίαν παράνομο, την ίδια του τη χώρα, και αυτό συνιστά πρωτοφανές ολίσθημα στη σύγχρονη διεθνή πολιτική σκηνή.
  • Ότι όλες οι παραπάνω υπογραφές και αποφάσεις που δρομολογήθηκαν με ευθύνη αυτού του πολιτικού προσωπικού, είναι τυπικά και ουσιαστικά παράνομες και κατ’ ουδένα τρόπο δεσμεύουν τη χώρα έναντι κανενός διεθνούς δικαστηρίου ή άλλης διεθνώς θεσμοθετημένης αρχής.
Και ενώ όλα αυτά είναι απολύτως αληθινά και στο σύνολό τους αποδεδειγμένα, η τραγική κυβέρνηση της «Αριστεράς», αντί να τα καταγγείλει ως ώφειλε και να παραπέμψει τους ενόχους στο φυσικό τους δικαστή, συνεχίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων, «επαναδιαπραγματευόμενη» την επικοινωνιακή διαχείριση της μιζέριας του λαού και την καταστροφή του τόπου.

Σε λίγες ημέρες που θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της ημερίδας που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ, η κοινωνία θα τρομάξει συνειδητοποιώντας το μέγεθος της εσχατοπροδοτικής παρανομίας που έχει συντελεστεί πίσω από την πλάτη της.

Και βεβαίως αυτό που θα γίνει γι’ ακόμη μια φορά φανερό, είναι πως σ αυτό τον τόπο… ο μοναδικός σωτήρας… είναι ο ίδιος ο λαός του, τον οποίο το ΕΠΑΜ καλεί σε αφύπνιση, σε εγρήγορση, και εν τέλει σε μαχητική συσπείρωση και σε πολιτική αντίσταση για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

από το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου