.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ο Αγώνας των Ελλήνων συνεχίζεται για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Κυρίαρχη
Του Δημήτρη Κυπριώτη

Οι πολίτες δεν είναι οι δήθεν «αραχτοί» και αδιάφοροι και για αυτό το λόγο δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και δράσεις ενάντια στο καθεστώς,όπως θέλει να μας παρουσιάζει τα πράγματα η συστημική προπαγάνδα. Η αλήθεια είναι ότι  έχουν «σιχαθεί» να ακούνε ψέματα από το σύνολο των εκπροσώπων του κοινοβουλίου και έτσι αποστασιοποιούνται. 

Όταν όμως υπάρχουν εκδηλώσεις-ημερίδες πραγματικής ενημέρωσης και όχι συσκότισης, όπως οι 3 που πραγματοποίησε το τελευταίο 3 μηνο το  ΕΠΑΜ, τότε τα πράγματα διαφέρουν και για αυτό βλέπουμε μια πολύ πιο διαφορετική εικόνα, που τη διακρίνει η μαζική παρουσία του κόσμου και το τεράστιο ενδιαφέρον του, για να ακούσει και για να μάθει την αλήθεια και την προτεινόμενη λύση από το δράμα που βιώνει.

Στο ΕΠΑΜ είμαστε συγκινημένοι από αυτήν την μαζικότητα των πολιτών και την αποδοχή των  εκδηλώσεών  μας, αφού ύστερα από 7 χρόνια πίστης στον σκληρό και δύσκολο αγώνα μας, χωρίς να υπάρχουν ακόμη και τα πλέον αναγκαία μέσα, βλέπουμε τους «σπόρους» που «έσπειρε»  πρώτος από όλους ο Δημήτρης Καζάκης, να πιάνουν σήμερα  όχι απλά ρίζες , αλλά να βγάζουν και καρπούς. Και αυτό μας δίνει μια τεράστια δύναμη και πείσμα για τη συνέχεια!

Αυτό το «αγκάλιασμα» που βλέπουμε από τον κόσμο, βαραίνει ακόμα περισσότερο την  υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα στον αγώνα μας και μας γεμίζει με αισιοδοξία για την τελική νίκη. Μια νίκη που θα ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στους Έλληνες στις Ελληνίδες και την εγκατελειμένη  νεολαία μας!

Όλοι στο ΕΠΑΜ, από το πρώτο μέχρι το νεώτερο μέλος μας, έχουμε πάρει τις οριστικές μας αποφάσεις και τραβάμε μπροστά ακόμη ποιο γρήγορα, ποιο δυνατά και ποιο αποφασιστικά. 

Στην πορεία μας αυτή ΚΑΛΟΥΜΕ  ακόμα και τους πιο διστακτικούς και προβληματισμένους  Έλληνες να  ενισχύσουν  τις γραμμές του ΕΠΑΜ!

Ελληνίδες, Έλληνες

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ  να δώσουμε μαζί  τον αγώνα για την αποτίναξη της Κατοχής, για  την  Απελευθέρωση της Πατρίδας και για την Ευημερία όλων! 


ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!