.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αιφνιδιαστική έξοδο-σοκ της Ιρλανδίας από την Ε.Ε. προβλέπει κορυφαίο ίδρυμα Think Tank

ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ- ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ»

  

Έξοδο-σοκ της Ιρλανδίας από την Ε.Ε. προβλέπει το κορυφαίο ίδρυμα Think Tank Hibernia Forum προβάλλοντας ως κυρία αιτία την άσχημη συμπεριφορά των Βρυξελλών απέναντι στην χώρα κατά την διάκρεια της οικονομικής κρίσης.
Ο συνιδρυτής του Think Tank Keith Redmond δήλωσε πως η Ιρλανδία μπήκε ουσιαστικά σε καραντίνα και υποχρεώθηκε να εξυπηρετήσει «τοξικά τραπεζικά χρέη».
Ο ίδιος μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Express.co.uk δήλωσε πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτή την αιφνιδιαστική έξοδο της Ιρλανδίας από την Ε.Ε. όπως είναι η σταδιακή απώλεια της «εθνικής κυριαρχίας».
Σε ερώτηση εάν ο ευρωσκεπτικισμός αυξάνεται στη χώρα απάντησε:
«Ναι, σίγουρα. Υπάρχει σίγουρα στήριξη για να σταματήσει αυτό που δείχνει ως μια πορεία χωρίς επιστροφή στην εννοποίηση της Ε.Ε. στη μορφή ενός  υπέρ-κράτους ή όπως αλλιώς θέλετε να το αποκαλέσετε», είπε ο Redmond.
Ο ίδιος συμπλήρωσε πως υπάρχει στην Ιρλανδία μια διαρκώς αυξανόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις Βρυξέλλες και πως αυτή οφείλεται σε τρεις λόγους:
Πρώτον η έλλειψη απόδοσης ευθυνών σε αυτούς που βρίσκονται τώρα στην εξουσία, δεύτερον η απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ισλανδίας και τρίτον η μεταχείριση που είχαν επιφυλάξει οι Βρυξέλες στο Δουβλίνο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
«Η Ιρλανδία ως  νησί ουσιαστικά μπήκε σε καραντίνα για τα τοξικά τραπεζικά δάνεια της Ε.Ε. Ουσιαστικά μας την “έπαιξαν” και μάλιστα πολύ άσχημα» είπε ο Redmond για να προσθέσει πως η έξοδος από την Ε.Ε. είναι προτιμητέα από μια αναπόφευκτη και χαοτική κατάρρευση.
«Ο κόσμος εδώ στην Ιρλανδία είναι προβληματισμένος μετά το Brexit για την αβεβαιότητα και την αναστάτωση που μπορεί να επακολουθήσει.
Ουσιαστικά είμαστε αντιμέτωποι με συμφορά με ολοκληρωτική κατάρρευση. Τουλάχιστον όμως μπορούμε να την κάνουμε μια ελεγχόμενη κατάρρευση».
Ο Redmond είπε πως το Brexit μπορεί να γίνει η αρχή για την κατάρρευση της ιδεάς της Ε.Ε. τόσο στην Ιρλανδία όσο και αλλού.
«Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα γίνει στην Βρετανία. Αυτό είναι κάτι που οι ίδιοι θα το αποφασίσουν. Νομίζω όμως ότι θα είναι ένα σήμα για τις Βρυξέλλες και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να γίνει αιτία για ένα κύμα ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη» είπε ακόμη ο Ιρλανδός αναλυτής για να προσθέσει;
«Θα είναι σαν το πρώτο χαρτί ενός πύργου από τραπουλόχαρτα να φεύγει και να ακολουθούν όλα το υπόλοιπα».

http://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου