.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καταργούνται οι δίκες πολιτικών, ολιγαρχών και παπάδων

Ένα ακόμα βήμα προόδου κάνει η χώρα μας, αφού τις επόμενες ημέρες θα ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα καταργεί τις δίκες πολιτικών, ολιγαρχών και παπάδων.
Μετά την αθώωση όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, οι δίκες στις οποίες εμπλέκονται πολιτικοί, ολιγάρχες και παπάδες είναι περιττές.
Όπως απεφάνθη το δικαστήριο, οι κατηγορούμενοι δεν είχαν δόλο.
Με καλές προθέσεις τα έκαναν όλα.
Γενικά, οι πολιτικοί, οι ολιγάρχες και οι παπάδες έχουν καλές προθέσεις αλλά, καμιά φορά, κάνουν απατεωνιές.
Αλλά δεν έχουν δόλο.
Είναι αθώοι.
Οπότε, τα δικαστήρια θα είναι μόνο για την πλέμπα που έχει πάντα δόλο και κακές προθέσεις, ενώ κοιτάει μόνο την πάρτη της και δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό.
Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ένοχοι σε υπόθεση που εμπλέκονται πολιτικοί, είναι καλύτερα που καταργούνται οι δίκες για τα εξέχοντα πρόσωπα της κοινωνίας, ώστε να μην χάνεται χρόνος.
Οι δικαστές θα επικεντρωθούν στις αλητείες των ανώνυμων πολιτών που έχουν ξεσκίσει τη χώρα.
Αφού, εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας -που χρεοκοπεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο-, δεν έχει οδηγηθεί κανένας πολιτικός στο δικαστήριο, καταλαβαίνουμε όλοι πως οι δίκες των πολιτικών είναι μάταιες.


Ακόμα και να γίνει δίκη για τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας, οι δικαστές θα τους αθωώσουν με την αιτιολογία ότι δεν είχαν δόλο.
Ο εξαφανισμένος Κώστας Καραμανλής πανηγυρίζει σήμερα και δηλώνει πως «η δικαιοσύνη αποκάλυψε τη σκευωρία» αλλά το 2008 παραδεχόταν το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και αναλάμβανε και την ευθύνη λέγοντας «Λειτούργησαν σε βάρος του δημοσίου, εκμεταλλεύθηκαν αδυναμίες του κράτους, ενέπλεξαν φορείς και υπηρεσίες. Σε πολιτικό επίπεδο, είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό, τι αρχικά εκτιμήσαμε, οφείλω να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος, ήταν δικό μου, που δεν εκτίμησα τις μεγάλες διαστάσεις. Αναγνωρίζω ότι έπρεπε να είμαστε υποψιασμένοι και να έχουμε ισχυρότερα αντανακλαστικά. Αργήσαμε να κινηθούμε. Αναλαμβάνουμε το μερίδιο των ευθυνών μας. Αναγνωρίζουμε τα όσα σκανδαλώδη έγιναν στο Βατοπέδι και τις ευθύνες που μας αναλογούν».
Δηλαδή, ο Καραμανλής παραδέχεται το σκάνδαλο και τις ευθύνες του αλλά οι δικαστές δεν βλέπουν δόλο.
Τέλειο;
Σε λίγο, θα είναι τόσο προφανές το σκάνδαλο που θα πηγαίνουν οι πολιτικοί και θα κλείνονται μόνοι τους στο κελί, και θα πηγαίνουν οι δικαστές και θα τους βγάζουν έξω με το ζόρι.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.
(Γράφω πολλά χρόνια πως με λιγότερα χρήματα μπορούμε να ζήσουμε αλλά χωρίς Δικαιοσύνη είμαστε καταδικασμένοι. Ε, μόνο εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Χωρίς δίκη.)

pitsirikos.net
Read more: https://pitsirikos.net/2017/03/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b3/#ixzz4cEkYkclN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου