.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Είμασταν νυκοκυραίοι και μας κατάντησαν επαίτες ... Οι ουρές για τρόφιμα καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα της νεκροζώνης



Δε θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα ήταν και παραμένει αν και κάπως χλωμό τώρα πια, ένα από τα κεντρικά επιχειρήματα της προπαγάνδας του ευρωσαλιαρισμού. Και όμως. Μόνο στη σημερινή εποχή της νεκροζώνης, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια νεοέλληνες τρέφονται από συσσίτια της εκκλησίας, των Δήμων και διάφορων φορέων. Παιδιά λιποθυμούν από ατροφία σε σχολεία, αφού η πείνα αποτελεί πλέον σύνηθες καθεστώς για μεγάλη μερίδα ελληνόπουλων. Την ίδια ώρα, τα κατοχικά κανάλια της Νέας Τάξης μας βομβαρδίζουν για τη δυστυχία των προσφύγων και μεταναστών για τους οποίους υπεύθυνη είναι  η ίδια η Νέα Τάξη της παγκοσμιοποίησης των Τζώρτζ Σόρος και ΣΙΑ.

Όπως συμβάινει σε πολλές περιπτώσεις σε όλη τη χώρα, το πρωί της Τρίτης, μία τεράστια ουρά σχηματίστηκε στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες πολίτες, νέους μεσήλικες και ηλικιωμένους, να περιμένουν στην ουρά για λίγα τρόφιμα.
Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 9 το πρωί, όπου η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης- Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνικής Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, μοίρασε κρέας, τυρί, κασέρι και φρούτα σε δικαιούχους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι φωτογραφίες είναι από το seleo.gr
 

 

Πολλοί κάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν περιμένοντας για ώρες στην ουρά προκειμένου να πάρουν λίγα τρόφιμα, ενώ η διανομή θα ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι.







ΠΗΓΗ


Το διαβάσαμε από το: Είμασταν νυκοκυραίοι και μας κατάντησαν επαίτες ... Οι ουρές για τρόφιμα καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα της νεκροζώνης http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_5119.html#ixzz4coegoaIF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου