.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Θα μας πετάνε ξυπόλυτους στο δρόμο. Εκπληρώνεται η προφητεία

 

Θα σας πάρουν μέχρι και τη στάχτη απ΄τη φωτιά, είχε πει ο Άγιος Κοσμάς.

Αυτό μας περιμένει μετά τα «μπάνια του λαού»

Πολλά πράγματα φαίνονται στους περισσότερους τραβηγμένα. Ωστόσο, όπως μόνοι σας θα δείτε διαβάζοντας την παρακάτω είδηση και βλέποντας στο βίντεο όσα ακούγονται επίσημα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, θα αναθεωρήσετε. Ειδάλλως…
Οι διαδικασίες για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο δεν γίνονται απλά πιο εύκολες και γρήγορες, αλλά θα καταγράφονται και θα κατάσχονται ακόμα και τα… εσώρουχα!
Η εφαρμογή της εγκύκλιου-σοκ για κατασχέσεις – εξπρές πρόκειται να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις χάους στην κοινωνία, οι οποίες θα θυμίζουν ακραία καθεστώτα ή ενδεχόμενα πολλά θα γίνουν για πρώτη φορά παγκοσμίως.
Η κυβέρνηση που κέρδισε τις εκλογές με το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», σήμερα όχι μόνο προχωρά στην κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό του κράτους και των πιστωτικών ιδρυμάτων – δηλαδή των αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνων για την οικονομική κρίση – αλλά εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό αφήνοντας στο κάθε ένα που χρωστά τα ελάχιστα προσωπικά του είδη, δηλαδή, μια κουβέρτα, δυο σεντόνια, κατσαρόλες και οδοντόβουρτσες!
Τις τελευταίες ημέρες οι πολίτες παρακολουθούν τις εξελίξεις σε κατάσταση σοκ! Αδυνατούν να πιστέψουν την επερχόμενη «καταιγίδα» καθώς με τα μέτρα που λαμβάνονται χάνεται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Εάν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη εγκύκλιος οι Έλληνες θα γίνουν πρόσφυγες μέσα στην χώρα τους, βολοδέρνοντας από εδώ και από εκεί με ένα μικρό κομπόδεμα που αφήνει το κράτος.
Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», η δικηγόρος προειδοποιεί τους πολίτες να είναι «προετοιμασμένοι για πολλά περισσότερα».
«Παίρνουν τα σπίτια, παίρνουν την πρώτη κατοικία, αυτό συμβαίνει από τις αρχές του έτους, αλλά πλέον παίρνουν και ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι.
Η σεζόν πλειστηριασμών αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου αντί για τις 16 Σεπτεμβρίου (μόλις τελειώσουν τα μπάνια του λαού.
Μπαίνει στο σπίτι ο δικαστικός επιμελητής του Δημοσίου  και καταγράφει ό,τι έχετε: Κατσαρόλες, τηλεοράσεις, ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα»,αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Όχι δεν τα λέει πια ο Λιακόπουλος, αλλά οι δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών, καθώς αποτελεί απόφαση της κυβέρνησης. Ο Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει χρόνια τώρα, αποκαλύπτοντας την Ατζέντα 21, η οποία τώρα ονομάζεται Ατζέντα 2030 και στρέφεται ακόμα πιο επιθετικά κατά των ανθρώπων.
Δείτε το βίντεο:
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου