.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα των νέων γραφείων του Ε.ΠΑ.Μ., πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων αλλά και η καθιερωμένη κοπή πίτας, χοροστατούντος του πατρός Ηλία, του γνωστού και μαχητικού ιερωμένου που ευλόγησε την ιδρυτική πράξη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.

Το, έμπλεο αισιοδοξίας, κλίμα, για το μέλλον του Κινήματος, λόγω του νέου ανοίγματος προς τον ελληνικό λαό με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα αλλά και της μεγάλης και θετικής ανταπόκρισης και από την περιφέρεια, όπου κλιμάκια με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Καζάκη, βρίσκονται συνεχώς παρουσιάζοντας τις πατριωτικές προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για έξοδο από την βαθιά κρίση που μαστίζει την χώρα και τον λαό, ήταν αποτυπωμένο στα πρόσωπα όλων των στελεχών του Κινήματος αλλά και στους φίλους και τα μέλη που κατέκλυσαν τα νέα γραφεία από νωρίς το πρωί.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πατριωτική ολιγόλεπτη ομιλία του πατρός Ηλία, ο οποίος συγκινημένος αφού ευχήθηκε μακροημέρευση και αγωνιστική πορεία προς τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την βαθιά του πίστη και ελπίδα για γρήγορη λευτεριά στην πατρίδα μας.

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή για την πορεία του Μετώπου και παράλληλα μετέφερε τον παλμό και την αγωνιστική διάθεση των πολιτών της περιφέρειας.

Στην κατακλείδα του, ξεκαθάρισε ότι πλέον ο δημοκρατικός πατριωτικός χώρος έχει όνομα και αυτός είναι το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μαζί με άλλες πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις που επιθυμούν και θέλουν την πραγματική συστράτευση για τον κοινό αγώνα, καλείται να σηκώσει το βάρος της νέας Εθνικής αντίστασης και απελευθέρωσης της χώρας από τις νεοκατοχικές δυνάμεις. «Αν δεν υπήρχε το Ε.ΠΑ.Μ., έπρεπε να εφευρεθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης, εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου