.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή του ΕΠΑΜ στην πορεία διαμαρτυρίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προς το Υπ. Δικαιοσύνης

Φωτογραφία του Γιώργος Αποστολίδης.


Αθήνα  4 Μαρτίου 2017

 Αποτέλεσμα εικόνας για epam
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στη συγκέντρωση - πορεία προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Ειδικότερα, στο  πλαίσιο των δράσεων του ΕΠΑΜ κατά των αντιλαϊκών πολιτικών και των επιλογών της κυβέρνησης που στρέφονται κατά των Ελλήνων πολιτών, κατόπιν εντολής των τοκογλύφων δανειστών, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. Η δράση αυτή του ΕΠΑΜ πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την επερχόμενη μαζική πλέον παράδοση των περιουσιών των Ελλήνων στους τοκογλύφους δανειστές, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ωστόσο, επιβεβαιώνοντας την μέχρι τώρα στάση της, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιφύλαξε θερμή υποδοχή στους διαδηλωτές έχοντας παρατάξει τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ στην είσοδο του Υπουργείου, ενώ καθ´ όλη τη διάρκεια της πορείας πετούσε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, το οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια δηλώνει το μαχητικό παρόν κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία ολόκληρης της χώρας, δεσμεύτηκε και αυτό αποτελεί ύψιστη υποχρέωση, για την επιστροφή στους νομίμους ιδιοκτήτες τους, της κλεμμένης περιουσίας των Ελλήνων, που αρπάχτηκε από τους τοκογλύφους δανειστές.


Αποτέλεσμα εικόνας για γραφείο τύπου επαμ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος,Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270

Email: press.epam@gmail.com