.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Βία και καταστολή σε κάθε διαμαρτυρία...

ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο


Είναι ξεκάθαρο πια, σε κάθε Έλληνα, ότι και η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις των μνημονίων, δεν δύναται, δεν έχει τη δυνατότητα, ούτε τη θέληση να αντικρύσει τους οργισμένους από την εξαθλίωση πολίτες, πόσο μάλλον να συνδιαλλαγεί μαζί τους για τα δίκαια ούτως ή άλλως αιτήματα κάθε κλάδου.
Ετσι, επιλέγει να καταστείλει με βία, μέσω των πραιτοριανών της, την δίκαιη διαμαρτυρία των αγροτών, στην πλειοψηφία τους Κρήτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να παραδώσουν ένα ψήφισμα, και να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους.
Αυτό που τώρα γίνεται κατανοητό από τους Έλληνες, είναι ότι η περίοδος της διαμαρτυρίας και της διεκδίκησης κλαδικών αιτημάτων τελείωσε.
Δεν έχει κανένα νόημα, να ζητεί κάτι ο οποιοσδήποτε κλάδος πλέον από μία κυβέρνηση, που από κοινού, σχεδόν με το σύνολο της αντιπολίτευσης, έκανε νόμο του κράτους, πως δεν θα ψηφιστεί κανένα νομοσχέδιο στη βουλή, χωρίς την προηγούμενη έγκριση των λεγόμενων «θεσμών».
Δηλαδή, την έγκριση των τοκογλύφων δανειστών.
Πρόκειται για μια ιδιότυπη κατάσταση κατοχής ενός κράτους, για την οποία πλέον, ύψιστο χρέος των πολιτών της είναι ένας: η απελευθέρωσή του από αυτή την σκλαβιά, δυνάμει της οποίας σήμερα υποφέρει ο ελληνικός λαός.
Το Ε.ΠΑ.Μ. με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις προσαγωγές αγροτών - διαδηλωτών, καταδικάζει απερίφραστα την κυβερνητική επιλογή καταστολής του δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών για διεκδίκηση καίριων και ζωτικής σημασίας αιτημάτων του κλάδου του και της κοινωνικής τάξης.
Η χρήση βίας και μάλιστα από μια "κοινωνικά ευαίσθητη" αριστερή κυβέρνηση, όπως διατείνεται, όπως αυτοαποκαλείται η ίδια, πολλαπλασιάζει την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων δημοκρατών πολιτών.
Η αριστερή κυβέρνηση πέταξε την μάσκα της και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.
Ο αυταρχισμός διαφάνηκε σε όλο το μεγαλείο του.
Αποτελεί ενδεικτικό για τις μελλοντικές της επιλογές.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό των αγροτών και των δίκαιων αιτημάτων του αγροτικού Κινήματος μέχρι την δικαίωσή τους.
Αθήνα 8 Μαρτίου 2017
Γραφείο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου