.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τι ειναι το Ε.ΠΑ.Μ?

Φωτογραφία του Ignatios Axis.

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι η ψυχή μας, είναι η δυνατότητα να κοιταζόμαστε κάθε πρωί στον καθρέπτη και να λέμε ότι έχουμε πάρει τη σωστή απόφαση ζωής. Είναι διαρκής πηγή έμπνευσης, είναι μια κοσμοθεωρία, ξένη μέχρι πρότινος για τη σημερινή εποχή, εχθρός της κυρίαρχης προπαγάνδας της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του κοσμοπολίτικου καπιταλισμού, της διάλυσης των λαών και των εθνών κρατών, της προσπάθειας ομογενοποιήσης των λαών αυτής της γης σε ένα παγκόσμιο χυλό χωρίς ταυτότητα, ανθρώπινων μονάδων, νομάδων, καταναλωτών. Είναι μια πατρίδα που αντιστέκεται ακόμα και δεν χωρίζει τους συμπολίτες μας με τις περιχαρακωμένες λογικές αριστεράς και δεξιάς, ενός καρκίνου διαχρονικού, του διχασμού των Ελλήνων. Το Ε.ΠΑ.Μ. έθεσε και θέτει όλα αυτά τα ζητήματα μετ’ επιτάσεως. Είναι η κραυγή των αγανακτισμένων, για εθνική ανεξαρτησία, για αυτοδιάθεση, για λαϊκή κυριαρχία και δημοκρατία στον τόπο μας. Εμείς να είμαστε αφέντες στον τόπο μας. Η μη αναγνώριση και μονομερής διαγραφή του χρέους, το Εθνικό νόμισμα, η κατάργηση των επονείδιστων μνημονίων, η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και η εγκαθίδρυση επιτέλους δημοκρατίας σε αυτόν τον τόπο μέσα από Συντακτική Εθνοσυνέλευση συνθέτουν τον αμετακίνητο σκοπό μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, αυτά τα λίγα, αυτά τα πολλά και τρομερά.
Παλεύουμε εναντίον μιας προπαγάνδας που θέλει τον Έλληνα ραγιά, τιποτένιο, λαμόγιο, ρεμάλι, κλέφτη, φοροφυγά, ακαμάτη, για να πειστεί ότι αξίζει ό,τι παθαίνει τα τελευταία 7 χρόνια των μνημονίων, του εξευτελισμού, του εξανδραποδισμού, της διάλυσης, της καταστροφής. Παλεύουμε για να αναδείξουμε ότι υπάρχει λύση, υπάρχει προοπτική, υπάρχει η δυνατότητα, υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ΈΞΟΔΟΣ, αρκεί να υπάρξει ενότητα. Και το ξέρουμε όλοι ότι όταν οι Έλληνες ενώθηκαν γύρω από ένα σκοπό πέτυχαν τέτοια θαύματα που παρόμοιά τους δεν έχει γνωρίσει η ανθρώπινη ιστορία. Έτσι υποχρεώσαμε άσπονδους φίλους κι εχθρούς να παραδεχτούν: «…οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»! Αυτή άλλωστε είναι είναι η μοίρα μας, η κληρονομιά μας…
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου