.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η Πολωνία κατηγορεί τους επικεφαλής της ΕΕ ως «απατεώνες» και ετοιμάζει έξοδο! Διαλύεται η ανίερη ένωση


Η Πολωνία ένα κράτος με ιστορία και θαρραλέα άποψη, όρθωσε το ανάστημα της στους «ψιλικατζήδες» γραφειοκράτες των Βρυξελλών, κατηγορώντας τους  μαζί με την Γερμανία για «διπλά πρότυπα και εξαπάτηση».
Σε μια εξαιρετικά άγρια επίθεση, ο υπουργός εξωτερικών της Πολωνίας κατηγόρησε την ηγεσία της ΕΕ , για την δημιουργία «συμμορίας» ενώ η επανεκλογή του Πολωνού Ντόναλντ Τούσκ θεωρείται ως «πισώπλατη  μαχαιριά» .
ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η Πολωνία κατηγορεί τους επικεφαλής της ΕΕ ως «απατεώνες» και ετοιμάζει έξοδο! Διαλύεται η ανίερη ένωση - Εικόνα0
Ο Πολωνός ΥΠΕΞ Witold Waszczykowski ορκίστηκε ότι η Πολωνία δεν θα πέσει δίχως μάχη, λέγοντας ότι θα ασκήσει  βέτο σε όλα τα μεγάλα έργα που υποστηρίζονται από άλλες χώρες της ΕΕ ( Γερμανία) σε μια εκδίκηση για την νέα πολιτική που ετοιμάζει το ιερατείο των Βρυξελλών .
Η κίνηση αυτή δείχνει το τεράστιο ρήγμα που υπάρχει  μεταξύ της Βαρσοβίας και των άλλων 27 κρατών μελών κατά το διορισμό του Τούσκ στην κορυφή της ηγεσίας και την υποστήριξη του σε μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων , η οποία έχει πλέον εξελιχθεί σε μια μεγάλων διαστάσεων διπλωματική κρίση.
Η Βαρσοβία, αρνείται πεισματικά να υπογράψει τα συμπεράσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και τα σχέδια αυτά,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας που οδηγεί στο «ξήλωμα» αυτού που ονομάστηκε ΕΟΚ πριν πολλά χρόνια .
Ενδεχομένως οι γαλλικές εκλογές  να βάλουν οριστικά τέλος σε αυτό το «όνειρο» της ενωμένης Ευρώπης μαζί με τα σχέδια για την δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού κράτους .
Ο Πολωνός πρωθυπουργός μάλιστα συγκάλεσε και έδωσε  έκτακτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία καταφέρθηκε εναντίον του «ωμού εκβιασμού» της χώρας του από τους ηγέτες της ΕΕ, και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για το υπόλοιπο της ένωσης .
Το σίγουρο είναι ότι διαλύεται η ΕΕ και καλό θα είναι η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση είναι, ή πρόκειται να είναι στην εξουσία να έχει «ανά χείρας» το σχέδιο αντίδρασης στην διάλυση αυτής της ανίερης ένωσης, για να μπορέσει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την κατάσταση ειδικά το πρώτο διάστημα.
Σε άρθρο μας με τίτλο (Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν διάλυση της ΕΕ και ποιο είναι το μυστικό πλάνο του Βερολίνου για την Ελλάδα – Θα ξαναβομβαρδίσουν το Βερολίνο Ρωσία και ΗΠΑ), αναφέραμε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θέλει να διαλύσει την ΕΕ και η Γερμανία προετοιμάζεται ώστε να επιτευχθεί πλήρη απεμπλοκή του Βερολίνου από τις ΗΠΑ.
Τι σχέση έχει όμως η πτώχευση της Ελλάδας και η ευρωπαϊκή  «αμυντική ένωση»; Όπως αποκαλύπτουμε το Βερολίνο δημιουργεί τις ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις ενώ το σχέδιο της έχει -και πολύ μάλιστα- «Ελλάδα» μέσα.
Φαίνεται ότι ιστορία επαναλαμβάνεται και κάπως έτσι εξηγείται γιατί Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν θεωρούν ως στόχο την Γερμανία. Μην ξεχνάμε ότι η Α.Μέρκελ ξεκίνησε την ιστορία με τη πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο και όχι οι ΗΠΑ.
ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η Πολωνία κατηγορεί τους επικεφαλής της ΕΕ ως «απατεώνες» και ετοιμάζει έξοδο! Διαλύεται η ανίερη ένωση - Εικόνα1
Στην ουσία με την δημιουργία της δυνάμεως αυτής και της ταυτόχρονης υποβάθμισης (στην αρχή στην συνέχεια κατάργησης) των εθνικών στρατών θα μπορέσουν να δώσουν σε Βερολίνο και Βρυξέλλες το δικαίωμα  να ελέγξουν τις ευρωπαϊκές χώρες.
Άσχετα όμως από τα σχέδια των υπερδυνάμεων η διάλυση  της ΕΕ είχε προφητευθεί από τους Αγίους της εκκλησίας μας και θα αποτελούσε μάλιστα την απαρχή του τέλους των δεινών των Ελλήνων , τους οποίους ήθελαν να «σκλαβώσουν» οι εγκέφαλοι των Βρυξελλών.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου