.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Νενέκοι και... Ζενέκοι: Ξέπλυμα των φασιστών δια της συκοφάντησης του εθνικού νομίσματος.


 

«Ο κ. Στουρνάρας, όταν λέει "εμείς", συνήθως εννοεί το Eurogroup, εννοεί τους δανειστές, εννοεί αυτόν και τον κ. Σόιμπλε, εννοεί τη γερμανική και την ελληνική κυβέρνηση μαζί». Αλέξης Τσίπρας 21/03/2013,

____________________

Του askordoulakos

Λαμβάνοντας αφορμή από την ευστοχότατη ανάρτηση του σ. Γιώργη, διαπιστώνει κανείς, ότι μεγαλώνει ο πανικός του κατοχικού καθεστώτος, λόγω της προϊούσας μεταστροφής της κοινής γνώμης, σχετικά με το ευρώ και την ΕΕ.

Μετά τις γελοίες -έως και ποινικά κολάσιμες- δηλώσεις του Στουρναριού, ότι αν πάμε σε εθνικό νόμισμα, οι Έλληνες θα συλλαμβάνονται, άμα τη εξόδω τους από την ελληνική επικράτεια, να σου και τα -εσχάτως ανανήψαντα- φυντάνια της κατοχικής προπαγάνδας, τα οποία μέσω τουUnfollow, προσπαθούν να πετύχουν μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Την -από τ’ αριστερά- στήριξητου ευρω-κατοχικού καθεστώτος και την κατασυκοφάντηση των (όποιων) υποστηρικτών του εθνικού νομίσματος, διά της ταύτισής τους με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής, τους οποίους -εκόντες άκοντες- ξεπλένουν εμμέσως, πλην σαφώς.

Μήπως αγνοεί ο κ. Ζενέκος τη-διά του Νίκου Μιχαλολιάκου -απροκάλυπτη συμπαράταξη της Χρυσής Αυγής με το «ευρωπαϊκό», «δημοκρατικό» και «συνταγματικό τόξο» στο ζήτημα του ευρώκαι της διαπραγμάτευσης με τους «θεσμούς»;

Αγνοούν τα ανανήψαντα τσουτσέκια της κατοχικής προπαγάνδας, ότι ο Μιχαλολιάκος θεωρεί πως «Η Ελλάδα τώρα δεν έχει άλλη επιλογή, πέραν του ευρώ»;


Δε γνωρίζει ο κ. Ζενέκος, ότι ο αρχιναζί πίθηκος θεωρεί, πως ηρήξη με τους τοκογλύφους είναι καταστροφική για τη χώρα, επειδή, όπως αναφέρει στην συνέντευξή του στο bankingnews.gr, «η Ελλάδα δεν έχει εθνική παραγωγή για να υποστηρίξει το εθνικό νόμισμα»;

Και βέβαια τα γνωρίζουν όλα αυτά οι Ζενέκοι κι οι κάθε λογής... Νενέκοι, που εσχάτως είδαν το φως το αληθινόν-ευρωπαϊκόν τε και ΣΥΡΙΖΑίικον. Κι όταν λέμε «φως αληθινόν», εννοούμε τονκρατικό-ευρωπαικό μπεζαχτά.

Τον ίδιο αληθινό φως θάμπωσε και τον Πολάκη, ο οποίος στις 6 Φλεβάρη 2012 στα Χανιά διακήρυττε την ολοκληρωτική ρήξημε τους δανειστές-κατακτητές, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, την ανάταση της πρωτογενούς παραγωγής και την συντακτική εθνοσυνέλευση, ήτοι τη θέσπιση νέου Συντάγματος και νέας Πολιτείας επί το προοδευτικότερον (απολαύστε τον εδώ, στο σημείο 01:44:24)!

Λίγον καιρό μετά, ο Πολάκης ανακάλυψε ότι η κατοχή της Ελλάδας δια του ευρώ και της ΕΕ είναιμονόδρομος.

Τα γνωρίζουν όλα. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η βουλιμία τους για εξουσία, χρήμα και αναγνωρισιμότητα, που λένε ψέμματα, με εντελώς ατσούμπαλο και χοντροκομμένο τρόπο, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ξευτιλίζονται, ή όχι. Κι όλα αυτά, με το αζημίωτο, βέβαια.

Εμείς να’ μαστε καλά κι ας γίνουν όλα στάχτη και... Burberry!

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!


από το «Βαθύ Κόκκινο»  μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου