.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Η Τουρκία άρχισε τον ανορθόδοξο-ασύμμετρο πόλεμο - Έκοψε το νερό στον Ευφράτη, για να εκδικηθεί τους Κούρδους


Η Τουρκία στις 23 Φεβ. 2017 σταμάτησε την ροή των υδάτων του Ευφράτη Ποταμού προς την Συρία.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ύδατος στο Φράγμα Τισχρίν, που ελέγχεται από τους Κούρδους και βρίσκεται νότια της Ιεράπολης.
Μετά τη διακοπή του ρου, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον υδροηλεκτρικό σταθμό του φράγματος.
Συνέπεια της ανωτέρω κίνησης της Τουρκίας είναι να μην υπάρχει έκτοτε ρεύμα στο Καντόνι του Κομπάνι και, βέβαια, στην Ιεράπολη. 
Η συγκεκριμένη ενέργεια της Τουρκίας παραβιάζει σειρά συνθηκών, οι οποίες έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα στο νερό και την ενέργεια από ποταμούς.
Σημειώνεται, ότι η διακοπή της ροής του Ευφράτη συνοδεύθηκε λίγες ημέρες αργότερα από την επίθεση στα περίχωρα της Ιεράπολης, με σκοπό την κατάληψή της.

Π. Μ.

Πηγές:
www.globalresearch.ca
Just a matter of days after John McCain's "unusual" trip to Syria and Turkey, the Turkish government has cut off water supplies from the Euphrates River into northern Syria, violating international...
http://en.hawarnews.com/turkey-cutting-off-euphrates-water-tishrin-dam-ceases/