.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Οταν η Γεωγραφία αποκαλυπτει την αλήθεια. Το βρωμικο παιχνίδι των ΝΑΤΟ- Τουρκίας - Ελληνικης κυβερνησης


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα συμπεράσματα του αρθρογράφου, αλλά σίγουρα προκαλούν πολλά ερωτηματικά γύρω από το προσφυγικό, που έρχονται αβίαστα στο μυαλό μας. Τροφή για σκέψη λοιπόν, αν συνυπολογίσουμε και την ανάλυση του Νότη Μαριά σχετικά με την θέση περί της αναγκαιότητας να φύγουμε από την Σέγκεν το ταχύτερο δυνατόν
Οσο καιρό εμείς είμαστε απασχολημένοι με την ανθρωπιστική κρίση και καταναλώνουμε την κάθε προσπάθεια μας να συνδράμουμε τους Προσφυγες / μετανάστες με ρουχα τροφιμα κτλ.. κατορθωσαμε σα λαός αλλά και σαν Αριστερά να χάσουμε το μεγάλο πλάνο. Να κατανοήσουμε το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του λαού της Συρίας  αλλά και στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Ετσι για άλλη μια φορά , μια απλή ματιά στο χάρτη μας βοηθάει να κατανοήσουμε μερικά πράγματα και να αρχισουμε να καταλαβαίνουμε μερικά άλλα. 

Πρωτη παρατήρηση ως αναφορά την όδευση που παίρνουν οι Μεταναστες / προσφυγες για να φυγουν απο την Ελλάδα. .. Σήμερα 10-15.000 έχουν μαζευτεί στην Ειδομενη περιμενοντας να τους επιτραπει η διέλευση. Τα Σκοπια στησαν συρματοπλεγμα και φεραν στρατο . Η Μερκελ μαζι με την  κυβερνηση Τσίπρα καμώνονται ότι αυτο που συμβαίνει με τα Σκοπια και την Αυστρία είναι απαράδεκτο .. και ο λαγος Φίλης αρχίζει να μας προετοιμάζει  στην ιδέα ότι θα πρέπει να "φιλοξενήσουμε" μερικές 100δες χιλιάδες μεταναστες απο την Μ Ανατολή. 

και το πρωτο μου ερώτημα ειναι: αφού υπάρχει κορεσμός και δυσκολία απο τα Σκοπια .. γιατι δεν στελνουμε τους ανθρώπους να προσπαθήσουν και απο Βουλγαρία. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα ΤΡΙΑ περάσματα απο Βουλγαρία (στενη συνεργατιδα μας στο ΝΑΤΟ..) 

και το δεύτερο ερώτημα: γιατι δεν ναυλώνουμε καραβια απο Πατρα και Ηγουμενίτσα και να τους στείλουμε τους ανθρώπους με πλοια μεσω Ιταλίας .. αλλα μεσω Γαλίας κατ ευθείαν ..

Γιατι η Ελληνική κυβέρνηση αφηνει τις ΝΑΤΟικες ΜΚΟ και αλλες φιλάνθρωπες οργανώσεις να οργιάζουν , να έχουν πάρει την υπόθεση στα χερια τους και οι οποίοι στελνουν τους προσφυγες βόρεια με μία ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΟΔΕΥΣΗ..?

Είναι απλή ανεπάρκεια της Ελληνικής κυβέρνησης η συμφωνία σε μεθόδευση, μεθόδευση που ξεκινάει από την Συρία , την Τουρκία 
 με τελικους αποδεκτες την Κεντρική Ευρώπη και με την Ελλάδα να πάιζει τον αθλιο ρόλο της ενδιάμεσης αποθηκης και διακινησης ψυχών.? 

Στον διπλανό χάρτη φαίνονται οι χώρες της ΕΕ και η θεση που εχουν οσο αφορα στην διακινηση των μεταναστών. Γιατι εμείς οδηγούμε τους ανθρώπου μονο μεσω των Σκοπίων και όχι από τις άλλες εναλλακτικες οδους?

Η Ελληνική κυβερνηση Τσίπρα (αλλα και Κυριακου μελλοντικά) εστω και χωρίς μνημόνιο δεν επρόκειτο να σηκώσει ανάστημα στις ΝΑΤΟικές εντολές. Αυτες τις εντολές που λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να διευκολύνει την όδευση των μεταναστών στην Κ. Ευρώπη και μάλιστα σε συνεργασία με την Τουρκία. Και αν κάπου δυσκολέυσει η οδευση η Ελλάδα θα πρέπει να τους αποδεχτεί εκέι.

Δεν είμαι καχυποπτος όταν μιλάω για αυτό το σχέδιο, που μερα με την ημέρα έχει παψει να είναι μυστικό σχέδιο που έχουν κληθεί να υλοποιήσουν ΜΚΟ όπως η "OneNation" ή η "PRAXIS" του Τζανέτου . H πρώτη βαζοντας ανθρώπους της στην προβλήτα τπυ Πειραιά να φωνάζουν wellcome , η δε δευτερη να δρα σαν ατζεντης κτηματομεσιτης για ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια. 

Και μιλάω για συνολική μεθόδευση και συνολικό πλάνο που ξεκινάει απο την Συρια - Τουρκία και αυτη η αποψη ενισχύεται και από ενα αλλο γεγονος. Ολοι ξέρουμε ότι  οι προσφυγες "προτιμούν" την Μυτηλήνη για να περάσουν και να έρθουν Ελλάδα. Τα νούμερα το μαρτυρούν , οι πνιγμένοι το μαρτυρουν αυτο και δεν μπορει να αμφισβητηθεί. Αλλά γιατι ? Η Σαμος ειναι μολις 2 Κμ απόσταση αποτα Τουρκικά παραλια η δε Χίος 5Κμ.  Γιατι λοιπον προτιμουν την Μυτηλήνη που είναι εξ ισου φυλασόμενη αλλά ειναι πάνω απο 12 Κμ μακρυά ? 

Αυτό εξηγείται από το γεγονος ότι και τα δύο νησιά είναι πιο τουριστικά από την Μητυλήνη αλλά και από το γεγονός ότι απέναντι στην Χιο ειναι η Σμυρνη καιαπεναντι απο την Σαμο το Κουσαντασι. Και οι διακινητές δεν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο τουρισμό των χωρών που γινεται διακινηση. Αυτό η Ελληνική κυβερνηση δεν το εχει διαπιστωσει? 
Ενα άλλο ερώτημα είναι , γιατι η Τουρκία δεν στέλνει τον κόσμο μεσω των χερσαίων συνόρων που εχει με την Βουλγαρία? .. ή ..γιατι όσοι ηδη βρισκονται Βορεια Ελλάδα δεν επιχειρουν μεσω Βουλγαρίας ?

Νομίζω ότι υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Η ΝΑΤΟική επιχειρηση διακινησης προσφύγων θεωρεί την Βουλγαρία αμφιροπη χωρα αναμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσία και προστατευει την ετσι και αλλιως αδυναμη οικονομία της. Σκοπός της ΝΑΤΟικο - Τουρκικής επιχειρησης ηταν (και πιθανα ειναι) με την προσφυγική κρίση να δημιουργηθουν οι απαραιτητες πιέσεις στους λαους της Κ. Ευρώπης ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για την πολυπόθητη επέμβαση χερσαίων δυνάμεων στην Συρία ώστε να επιβληθει καθεστως της αρεσκίας τους. 

Η Ρωσική επέμβαση βεβαια έχει περιπλέξει την κατάσταση .. αλλά η Τουρκία και η Σ Αραβία κάνουν ακόμα ονειρα και εκβιάζουν, έχοντας στο πλευρό τους αν οχι συσωμο το ΝΑΤΟ μεγαλο μερος αυτου ομως.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον προσφυγικό καταυλισμό στην Ιορδανία. Ειναι φυσικό οι προσφυγες να προτιμουν την Γερμανια και την Αυστρία από τετοιους καταυλισμους. Ασφαλή μερη γυρω απο την Συρία υπάρχουν.. αλλά οπως είπαμε το ΝΑΤΟικό πλάνο προβλέπει προσφυγικό ρευμα στην Κεντρική Ευρώπη. Πως αλλιως θα τους  έπειθε για επέμβαση?


ΠΗΓΗ: hasapidis 
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr